Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)

piatok, 6. júl 2012 13:08 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson láka do Manchestru portugalského záložníka Joaa Moutinha. Podľa denníku Times sú Červení Diabli ochotní ponúknuť za reprezentanta Selecao až 20 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
David Silva opätovne poprel všetky špekulácie, podľa ktorých by mal cez leto prestúpiť do Realu Madrid alebo FC Barcelona. Naopak plánuje s Citizens podpísať novú lukratívnu zmluvu.

ARSENAL:
Najhorúcejšími kandidátmi na kúpu Robina Van Persieho sú podľa dnešnej tlače Manchester City a Juventus Turín. Taliansky majster už údajne ponúkol za Holanďana 10 miliónov eur, no túto čiastku Arsenal pochopiteľne okamžite odmietol.

ARSENAL:
Arséne Wenger sa zaujíma o služby Cheicka Tiotého z Newcastlu United. Straky však zaňho požadujú až 20 miliónov libier, čo sa zdá Gunners priveľa.

CHELSEA:
Najväčšia letná akvizícia FC Chelsea belgický ofenzívny stredopoliar Eden Hazard bude v novom klube nosiť číslo 17, ktoré predtým používal odchádzajúci Bosingwa. Ďalšia posila Marko Marin si vezme 21-ku.

TOTTENHAM:
Mexicky útočník Giovani dos Santos opakovane vyjadril svoju túžbu čo najskôr opustiť Tottenham, kde sa nedokázal dlhodobo presadiť. Santos dúfa, že mu agent nájde vhodný angažmán v španielskej La Lige. 23-ročného forvarda si vedia predstaviť vo svojom kádri v Malage, Sevilly i Atéticu Madrid.

TOTTENHAM:
Už dnes poobede by sa mohol uzavrieť dlho avizovaný prestup Jana Vertonghena z Ajaxu Amsterdam na White Hart Lane. Podľa informácií britských médií belgický obranca už odletel do Londýna, aby dotiahol svoj prestup za 8 miliónov eur.

TOTTENHAM:
Podľa špekulácií britských médií bude môcť v lete minúť André Villas-Boas na posilnenie Tottenhamu až 100 miliónov libier. Ide však zrejme len o nevydarené fámy, nakoľko s podobnou čiastkou nikdy predtým nemohol ani zďaleka počítať jeho predchodca a u fanúšikov stále veľmi populárny Harry Redknapp.