Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.)

sobota, 7. júl 2012 12:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: André Villas-Boas si chce v tíme udržať anglického útočníka Jermaina Defoea. Horšie to bude mať s udržaním Luku Modriča, ktorý podľa najnovších správ odíde do Realu Madrid za zhruba 30 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Ani včera sa neuzavrel prestup Jana Vertonghena z Ajaxu Amsterdam do Tottenhamu Hotspur. Prestupu nepomohla ani samotná Vertonghenova účasť v Londýne. Obe strany dúfajú, že transfer, ktorý sa naťahuje už poriadne dlhú dobu, uzavrú do konca tohto týždňa.

MANCHESTER CITY:
Vedenie City uvoľnilo na ročné hosťovanie Waynea Bridgra. 31-ročný obranca odchádza do Brightonu.

MANCHESTER CITY:
David Silva poprel špekulácie, podľa ktorých by mal v lete prestúpiť do Realu Madrid, či Barcelony. Španielsky záložník sa práve naopak už pripravuje na podpis novej zmluvy s Citizens, ktorá by mu mala zabezpečiť až do leta 2016 týždenný rozprávkový plat vo výške 200 tisíc libier.

ARSENAL:
Najnovšie prestupové fámy tvrdia, že Barcelona je ochotná predať Davida Villu do Paris Saint Germain ak by peniaze z tohto predaja mohla použiť na kúpu Robina Van Persieho z Arsenalu.

SOUTHAMPTON:
Nováčik Premier League sa teší zo získania skúseného reprezentanta Severného Írska Stevena Davisa. Stredopoliar Davis prichádza do Southamptonu z Glasgowu Rangers, ktorému klub nemusel zaplatiť ani cent, nakoľko mu v Glasgowe skončila po sezóne zmluva.

SUNDERLAND:
Asamoah Gyan už nie je hráčom Sunderlandu. Arabský klub Al Ain, v ktorom v minulej sezóne hosťoval, totiž získal všetky práva na známeho ghanského útočníka. Sunderland zaňho zinkasuje podľa britských médií 6 miliónov libier.

ASTON VILLA:
Ďalšou letnou posilou Villans sa stáva Matt Lowton, ktorý prichádza z Shefieldu United. 23 ročný perspektívny obranca prestupuje do Aston Villy za 3 milióny libier.