Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)

nedeľa, 8. júl 2012 11:57 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Roberto Mancini je vraj pripravený zaplatiť za Javiho Martineza z Athletica Bilbao až astronomických 40 miliónov libier. 23-ročný stopér či defenzívny záložník je v hľadáčiku City už dlhšiu dobu, no kluby medzi sebou zatiaľ nenašli spoločnú reč.

MANCHESTER CITY:
Novú 5-ročnú zmluvu v celkovej hodnote 52 miliónov libier plánuje cez leto podpísať vedenie Manchestru City so svojim klenotom zo zálohy Španielom Davidom Silvom.

CHELSEA
: Frank Lampard poprel všetky špekulácie, podľa ktorých mal prestúpiť do LA Galaxy, či do čínskej ligy. Ikona Chelsea potvrdila, že v budúcej sezóne bude hrať na 100% za The Blues.

CHELSEA:
The Blues sú blízko k získaniu Victora Mosesa z Wiganu. Perspektívneho  21-ročného útočníka z Nigérie, ktorý hral aj za mládežnícke reprezentácie Anglicka, by mali priviesť na Stamford Bridge za 10 miliónov libier.

CHELSEA:
Prestup Brazílčana Hulka z FC Porto do Chelsea FC sa mal zrealizovať už dávno, no podľa posledných informácii sa celý transfer skomplikoval a je veľmi otázne, či sa vôbec zrealizuje. 

CHELSEA:
Dnešné vydanie Mail on Sunday tvrdí, že do boja o Luku Modrića opäť vstúpila aj Chelsea. Doteraz bol hlavným kandidátom na získanie chorvátskeho špílmachra Real Madrid.

MANCHESTER UNITED:
Luis Nani by mal podľa SkySports už v najbližších dňoch podpísať s Červenými Diablami novú zmluvu a dementovať tak fámy o tom, že ho chceli United v lete predať.

MANCHESTER UNITED:
Queens Park Rangers sa snaží získať z Manchestru United Park Ji Sunga za 5 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Vedenie Spurs je vraj blízko k získaniu práv na Emmanuela Adebayora z Manchestru City, ktorý v minulej sezóne hosťoval na White Hart Lane. Adebayor by mal prestúpiť do Tottenhamu natrvalo za 5 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Vedenie Tottenhamu je naklonené predaju Rafaela Van der Vaarta v prípade, že zaňho príde atraktívna ponuka. Aspoň to tvrdia dnešné denníky v Británii.

TOTTENHAM:
Nový tréner Spurs André Villas-Boas chce vyfúknuť Alexovi Fergusonovi poľského útočníka Roberta Lewandowskeho z Borussie Dortmund.