Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.7.)

pondelok, 9. júl 2012 12:44 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Podľa denníku San možno uvoľní FC Liverpool Andyho Carolla na hosťovanie do AC Miláno.

LIVERPOOL: Luis Suérez, ktorý nedávno vyhlásil, že je verný farbám Liverpoolu, sa opäť ocitol na titulkach internetových portálov, po tom ako sa objavili špekulácie o jeho prestupe do Juventusu Turín.

MANCHESTER CITY: Špekulácie týkajúce sa mena nového trénera ruskej reprezentácie neobišli ani kormidelníka City Roberta Manciniho. Je ale takmer nemožné, aby Mancini kvôli tejto pozícií opustil Manchester. Naopak hovorí sa o tom, že už čoskoro podpíše s City novú lukratívnu zmluvu.

MANCHESTER CITY: Podľa portálu goal.com sa minulý týždeň stretli predstavitelia AC Miláno a Manchestru City, aby rokovali o možnom prestupe Edina Džeka na San Siro.

TOTTENHAM: Luka Modrić je definitívne na odchode z Tottenhamu. Podľa najnovších informácií sa už dohodol na novej zmluve s Realom Madrid. Problémy však robí Tottenham, ktorý zatiaľ nesúhlasil so sumou, ktorú zaňho Real ponúka. Podrobnosti nájdete tu.

TOTTENHAM:
„Konečne!” povedal si zrejme Jan Vertonghen, ktorý včera spolu s agentom a predstaviteľmi Ajaxu uzavreli nekonečný príbeh o jeho prestupe do Tottenhamu. 25-ročný belgický obranca prichádza na White Hart Lane za 9 miliónov libier.

NEWCASTLE:
Tréner Newcastlu Alan Pardew dúfa, že sa mu podarí udržať v kádri útočníka Dembu Ba, o ktorého majú záujem viaceré popredné kluby Premier League.

CHELSEA:
V hľadáčiku Roberta Di Mattea sa ocitol mladučký nemecký reprezentant André André Schürrle z Bayeru Leverkusen. Vedenie bundesligového klubu priznalo, že za 21 ročného útočníka dostali od Chelsea oficiálnu ponuku, no rozhodli sa ju odmietnuť, nakoľko so Schürrlem počítajú aj do budúcej sezóny.

ARSENAL:
Marouane Chamakh, ktorý sa nedokázal v posledných dvoch sezónach výraznejšie presadiť v Arsenale, by mohol čoskoro prestúpiť zo talianskej Fiorentiny. Tá zaňho podľa Arséneho Wengera už učinila oficiálnu ponuku.