Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)

utorok, 10. júl 2012 12:14 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Times, Daily Express, soccerway, goal.

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Novú posilu hľadá Alex Ferguson v Brazílii, kde si vyhliadol Lucasa Mouru. Ferguson chce podľa britských médií ponúknuť Sao Paulo za 19-ročného ofenzívneho stredopoliara až 30 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini včera oficiálne potvrdil, že predĺžil zmluvu s Manchestrom City o ďalších 5 sezón. Talian, ktorý  v uplynulom ročníku doviedol City k vytúženému titulu, tak zostane na Etihad Stadium až do leta 2017.

LIVERPOOL:
Včerajšie špekulácie o odchode Andyho Carrolla z Liverpoolu naberajú na obrátkach. Nový tréner The Reds Brendan Rodgers priznal, že zvažuje jeho hosťovanie v inom klube. ,,Z dlhodobého hľadiska to môže hráčovi pomôcť,” nechal sa počuť Rodgers.

LIVERPOOL:
Prvou posilou od príchodu Brendana Rodgersa na lavičku Liverpoolu by sa mal stať Fabio Borini z AS Rím. Mladučký 21-ročný útočník by mal prestúpiť na Anfield Road za 8 miliónov libier.

LIVERPOOL
: Brendan Rodgers chce z Fulhamu uloviť čo najskôr 29-ročného amerického reprezentanta Clinta Dempseyho.

ARSENAL:
Robin Van Persie má o jedného záujemcu menej. Carlo Ancelotti, ktorý trénuje Paris Saint Germain, sa totiž nechal počuť, že nemá o Holanďanove služby záujem. Nečakane tak poprel špekulácie o tom, že ho chce PSG za každú cenu kúpiť.

ARSENAL:
Vedenie Gunners si chce poistiť služby francúzskeho reprezentačného obrancu Laurenta Koscielneho, ktorému pripravuje nový dlhodobý kontrakt.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas by rád videl v bráne Tottenhamu francúzsku reprezentačnú jedničku Huga Llorisa. Spurs vraj plánujú Olympique Lyon ponúknuť za Llorisa až 17 miliónov eur.

CHELSEA:
Chelsea je po Tottenhame ďalším záujemcom o brazílsku mladú hviezdu Oscara z Internacionalu. Hráčov agent Meinberg Neto potvrdil, že The Blues zaňho núkajú 25 miliónov eur.

QUEENS PARK RANGERS:
Novou posilou QPR sa stáva kórejský záložník Park Ji-Sung, ktorého veľmi dobre poznáte z pôsobenia v Manchestri United. Kórejská futbalová ikona prestupuje z Old Traffordu za 5 miliónov libier.