Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)

streda, 11. júl 2012 13:04 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Vedenie Liverpoolu chce vyvrátiť špekulácie o odchode Luisa Suáreza tým, že mu ponúkne novú lukratívnu zmluvu. Plánovaný podpis kontraktu, ktorý by mal platiť až do leta 2016, potvrdil aj nový tréner „The Reds” Brendan Rodgers.

LIVERPOOL:
Vedeniu Liverpoolu sa dohodlo na novej zmluve s perspektívnym 20-ročným záložníkom Jonjom Shelveym.

MANCHESTER CITY:
Yaya Touré bol údajne lákaný naspäť do Barcelony, no lukratívny návrat na Nou Camp odmietol.

ARSENAL:
Podľa denníku The Sun, ktorý je známy svojimi špekuláciami, dostal Arséne Wenger ponuku viesť brazílsku reprezentáciu na MS 2014, no okamžite ju odmietol.

CHELSEA:
Podľa americkej športovej televízie ESPN sa podarilo Chelsea uloviť z Internacionalu záložníka Oscara. 20-ročný ofenzívny stredopoliar by mal prísť na Stamford Bridge za 25 miliónov libier!

TOTTENHAM:
André Villas-Boas je podľa britských médií blízko k získaniu francúzskej brankárskej jednotky Huga Llorisa z Olympique Lyon. Prestup 25-ročného brankára z Nizzy v hodnote 17 miliónov libier by sa mal uskutočniť už čoskoro.

TOTTENHAM
: Prestup Rafaela Van Der Vaarta do Schalke sa napokon neudeje. Potvrdil to šéf nemeckého klubu Clemens Tonnies, ktorý však nezabudol dodať, že keby bolo Schalke presvedčené Van der Vaartovým prínosom pre klub, určite by ho získalo.

NEWCASTLE
: 26-ročný francúzsky stredopoliar v službách Newcastlu United Yohan Cabaye sa údajne ocitol v hľadáčiku FC Barcelona. Trhová hodnota 16-násobného reprezentanta Galského kohúta sa odhaduje na 15 miliónov libier.

SWANSEA:
Novou posilou Swansea City sa stáva záložník Jonathan de Guzmán, ktorý prichádza do Premier League z Villarrealu na hosťovanie. Holandský futbalista je druhou letnou posilou Swansea po Josém Manuelovi Floresovi.