Main Content

Preklikaj sa až na vrchol tenisového rebríčka

streda, 11. júl 2012 14:15 | Autor: Martin Gregor

Preklikaj sa až na vrchol tenisového rebríčka
Preklikaj sa až na vrchol tenisového rebríčka | zdroj: PR tennisduel.com

Prebúdzaš sa do nového dňa s tým, že máš toľko povinností, že ani nevieš kde ti hlava stojí? Pozrieš sa na budík, ktorý ti práve zazvonil a más chuť si opäť ľahnúť spať?

Každodenný pracovný kolotoč a každodenný ranný rituál nastáva práve teraz. Rozlepiť oči, ísť na toaletu umyť sa, obliecť sa, to všetko vykonám behom pár minút. Autobus do práce mi ide čo nevidieť, tak beriem si kľúče, zamykám byt a privolávam výťah. Čakanie naň si spestrím jednoducho, vytiahnem si mobil, zadám do neho www.tennisduel.com a pestrá klikačka o post svetovej jednotky sa môže začať.
 
Po rýchlej registrácii som si vybral za avatara tenistku. Na výber boli naozaj skvelé avatary, mal som si problém vybrať jeden jediný. Následne na to som mojej tenistke priradil krajinu. Základné informácie mám hotové a môžem prejsť k hraniu. Ups. Neprivolával som si náhodou výťah pred 5 minútami? Pozriem sa na hodinky a iba si tak povzdychnem, veď ja zmeškám do práce!! Tak dávam mobil naspäť do vrecka, tento krát si to odšliapem dole schodmi po svojich, čakám na zastávke, našťastie môj autobus mi prišiel ihneď ako som sa dostavil na zastávku a hor sa do práce. Cestou si splním svoju povinnosť a odklikám si prvé úlohy v hre.
 
V hre disponujem  energiou, ktorá sa mi míňa plnením úloh, hraním zápasov a počas neprítomnosti sa moja energia neustále dobíja a tak môžem ďalej hrať súboje proti ostatným hráčom. Od príchodu do práce ma ešte delí jedna zástavka, takže mám ešte čas splniť prvú úlohu, ktorou je pozrieť si tenisový zápas v TV.  Prvou úlohou som prešiel pomerne hladko, v banke mám aj nejaké peniaze, tak si vylepším svoje atribúty. Vybrať si môžem spomedzi úderov, pohybu a kondície. V tom sa ozval tón autobusu a znamenie, že by som mal vystúpiť, keďže som na svojej zástavke, kde mám prácu. Čo sa dá robiť.
 
Prichádzam do práce, pozriem si poštu, spravím si kávu, preberiem si papiere, ktoré je treba rýchlo poriešiť a zapnem si www.tennisduel.com. Som v hre, rozmýšľam čo by sa dalo vylepšiť, poprípade kúpiť, lákavá je výbava, kde sa mi ponúkajú rôzne veci na kúpu, od tričiek, cez obuv až po rakety, ktoré mojej tenistke pridajú dosť na schopnostiach a jej celkovej sile. Je tu ale jeden problém, moja finančná situácia mi to zatiaľ nedovoľuje. Mám nápad, na to aby som mohol pomýšľať o kúpe rakety by asi bolo dobré zainvestovať do sponzora aby mi každú hodinu prišiel nejaký ten dolár do banky a so vzrastajúcim počtom sponzorov, výhier či splnených úloh si budem môcť dovoliť aj čo to kúpiť.
 
Začína sa mi to páčiť čoraz viac a viac, vyzývam súperov, moja tenisová úroveň postupne narastá, v profile sa mi začína objavovať čoraz viac vytrénovaných schopností, či zakúpených položiek, zázemia a iných atribútov.  Od prvého miesta v rebríčku v mojej úvodnej kvalifikačnej skupine ma delia iba 2 priečky. Vyzývam druhého v rebríčku, sledujem prenos zápasu ..... dostávam sa do tretieho setu a je to tam, ááááno, vyhral som. Nechám si doplniť energiu, zvýšiť sebavedomie, vylepším si ešte pár atribútov, a uvidíme či to prinesie svoje ovocie s prvým. Áno prvé miesto je moje. Ciel splnený.

Prišiel šéf, budem musieť hru na nejaký čas odložiť bokom. Po hodine sa opäť vraciam k Tennis Duelu a čo nevidím, bol som opäť zosadený z prvej priečky a vytratil som sa aj z TOP 10. Nechám to už teraz tak ako to je, keď prídem domov tak sa k mojej tenistke opäť vrátim, plný elánu a energie a verím tomu, že sa prepracujem až na popredné priečky rebríčka. Tennis Duel je vážne skvelá hra!!!