Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)

štvrtok, 12. júl 2012 12:27 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM & MANCHESTER UNITED: Nový tréner Spurs André Villas-Boas potvrdil špekulácie, podľa ktorých sa zaujíma o angažovanie portugalského reprezentanta Joaoa Moutinha z FC Porto. 25-ročný Moutinho bol v posledných dňoch spájaný aj s prestupom do Manchestru United.

TOTTENHAM:
Do boja o Luku Modrića, ktorý je v posledných dňoch spájaný najmä s prestupom do Realu Madrid, vstúpil aj francúzsky petrodolármi sponzorovaný veľkoklub PSG, ktorý údajne núka Tottenhamu za chorvátskeho špílmachra až 40 miliónov eur.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini dúfa, že sa mu podarí s Manchestrom City vytvoriť v nasledujúcich rokoch podobnú dynastiu, akú vytvoril Alex Ferguson v Manchestri United. Podrobnosti nájdete tu

LIVERPOOL:
Andy Carroll by sa mohol vraj vrátiť do Newcastlu, z kadiaľ zhruba pred rokom a pol prestúpil do Liverpoolu. Straky zaňho ponúkajú The Reds 10 miliónov libier, čo je však len necelá tretina čiastky, za ktorú prišiel v zime 2010 na Anfield Road. O anglického útočníka sa vraj zaujíma už aj Fulham.

LIVERPOOL:
Nový tréner Liverpoolu Brendan Rodgers sa nechal počuť, že cesta The Reds na výslnie bude veľmi dlhá a je možné, že ak nedostane na realizáciu týchto plánov dostatok času a priestoru môže sa pokojne stať, že bude vyhodený skôr ako sa tieto ciele vôbec naplnia.

LIVERPOOL:
Pred začiatkom novej sezóny zrejme opustí Anfield Road Argentínčan Maxi Rodríguez, ktorý by sa mal vrátiť do klubu Newell’s Old Boys. Argentínsky klub už dokonca vyhlásil, že sa s nim dohodol na podmienkach kontraktu.

NEWCASTLE:
Tréner Strák Alan Pardew poprel špekulácie médií, podľa ktorých sa snaží Barcelona kúpiť z Newcastlu francúzskeho záložníka Yohana Cabayeho, za ktorého už údajne ponúkla 8 miliónov libier. Pardew si myslí, že je absolútna hlúposť.

READING:
Reading chce pred novou sezónou posilniť svoj útok a tak zvažuje ponuku vo výške 5 miliónov libier pre Tottenham  za reprezentačného útočníka Albionu Jermaina Defoea.