Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.)

streda, 18. júl 2012 12:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Dimitar Berbatov by sa mohol stať v AC Miláno vhodnou náhradou za Zlatana Ibrahimoviča, ktorý prestúpil do francúzskeho PSG. Agent bulharského útočníka Emil Dančev priznal, že sa Dimitarovi alternatíva prestupu na San Siro celkom pozdáva. Berbatov je aj v hľadáčiku konkurenčného Juventusu.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli podľa najnovších špekulácií neuspeli u Sao Paulo s ponukou 30 miliónov eur za Lucasa Mouru.

CHELSEA:
Slovenský reprezentant do 21 rokov Milan Lalkovič sa sťahuje z londýnskej Chelsea na ročné hosťovanie do portugalského klubu Vitória Guimaraes.  Podrobnosti nájdete tu.

CHELSEA:
Romelo Lukaku je ďalším kmeňovým hráčom Chelsea, ktorý zrejme čoskoro opustí prvý tím a zamieri na hosťovanie. O belgického útočníka sa zaujíma Everton aj Fulham.

CHELSEA:
Do Londýna dorazil reprezentačný tím Brazílie, ktorý sa predstaví na blížiacej sa olympiáde. V tíme nechýbajú ani esá ako Neymar, Oscar či Hulk a preto je možné, že sa ich prítomnosť v Londýne pokúsia využiť viaceré miestne veľkokluby. Najviac to vrie medzi Chelsea a Oscarom, ktorý podľa britských médií bude v najbližších dňoch s The Blues rokovať o prestupe z Internacional Porto Alegre.

MANCHESTER CITY:
Tréner Realu Madrid José Mourinho si vyhladol novú posilu v Manchestri City, kde ho upútala hra robustného obrancu Micaha Richardsa. 24-ročný pravý obranca by mohol prestúpiť na Santiago Bernabeu za 20 miliónov libier.

ARSENAL:
Podľa denníku Times Arsenal cez leto nepredá Robina Van Persieho a bude riskovať, že oňho príde po budúcej sezóne úplne zadarmo.

ARSENAL:
Vedenie Gunners sa dohodlo s Realom Sociedad na predaji Carlosa Velu, ktorý v Sociedade v minulej sezóne hosťoval. Mexický reprezentant sa nedokázal v Arsenale od jeho príchodu na Emirates Stadium vôbec presadiť a preto sa jeho skorý letný predaj očakával.

LIVERPOOL:
Liverpool a Fulham sa údajne dohodli na prestupe Clinta Dempseyho, ktorý by mal tím Martina Škrtela posilniť za 10 miliónov libier. 

TOTTENHAM:
Rafael van der Vaart definitívne poprel špekulácie o tom, že cez leto opustí White Hart Lane a prestúpi do Schalke alebo Hamburgu. 29-ročný Holanďan zároveň dodal, že v budúcej sezóne chce so Spurs vyhrať ligový titul.

NEWCASTLE:
Vedenie Newcastlu United sa snaží získať z holandského klubu Twente Enschede obrancu Douglasa, za ktorého podľa Sky Sports ponúka 4 milióny eur.