Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)

štvrtok, 19. júl 2012 10:53 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie Manchestru City dementovalo špekulácie, podľa ktorých by malo predať Edina Džeka do AC Miláno, kde hľadajú náhradu za Zlatana Ibrahimoviča. Tieto klebety však šíril samotný Džekov agent Sead Sušić, preto je otázne, či reprezentant Bosny a Hercegoviny náhodou netúži na San Siro prestúpiť.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson údajne prezradil svojim priateľom, že United vyfúkli Citizens Robina Van Persieho.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson stále v kútiku duše dúfa, že sa Dimitar Berbatov rozhodne zotrvať v kádri Manchestru United. ,,Je to na ňom. Je nám jasné, že chce odísť. Keď však zostane budem rád, v opačnom prípade budeme musieť zaňho nájsť vhodnú náhradu,” povedal.

LIVERPOOL & FULHAM: Vedenie Fulhamu poprelo špekulácie, podľa ktorých včera dostalo oficiálnu ponuku z Liverpoolu za svoju najväčšiu hviezdu amerického reprezentanta Clinta Dempseyho. Reagovalo tak na klebety, podľa ktorých sa už kluby dohodli na jeho prestupe na Anfield Road za 10 miliónov libier. 

LIVERPOOL & ARSENAL:
 Medzi Liverpoolom a Arsenalom sa schyľuje k boju o holandského reprezentanta Ibrahima Afellaya z FC Barcelona. Je však otázne, či nebude tento súboj zbytočný, nakoľko Barcelona neplánuje Afellaya predať.

FULHAM: Novou posilou Fulhamu by sa mohol stať Vincenzo Iaquinta, ktorý v minulej sezóne nedostával dostatok herných príležitostí v Juventuse Turín. Potvrdil to aj hráčov agent, ktorý informoval o tom, že o Iaquintu majú záujem najmä talianske a anglické kluby.

TOTTENHAM: 
André Villas-Boas je pripravený úvoľniť Luku Modriča, no podotýka, že chorvátsky špílmacher neodíde z White Hart Lane za menej ako 35 miliónov libier. Najväčším favoritom na jeho získanie je naďalej Real Madrid.

WEST HAM:
Nováčikovi Premier League z West Hamu sa podarilo uloviť z francúzskeho Sochaux Midiboa Maigu. 24-ročný útočník, o ktorého sa dávnejšie zaujímal aj Newcastle, prestúpi do West Hamu za 4,7 milióna libier.