Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)

pondelok, 23. júl 2012 11:49 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Kormidelník Liverpoolu Brendan Rodgers sa nechal počuť, že Martina Škrtela v žiadnom prípade nepredá a slovenský stopér bude hájiť farby The Reds určite aj v budúcej sezóne.

MANCHESTER UNITED:
Podľa denníku Daily Mirror sa Manchestru United konečne podarilo dohodnúť so Sao Paulom na prestupe 19-ročného Lucasa Mouru. Nádejný brazílsky reprezentant by mal prísť na Old Trafford za 26 miliónov libier.

CHELSEA:
Vedenie Chelsea sa dohodlo s Internacional Porto Alegre na podmienkach prestupu brazílskeho reprezentanta Oscara na Stamford Bridge. Špekuluje sa o sume 25 miliónov libier. Samotný hráč sa však stále ešte nerozhodol či Chelsea posilní a opätovne oznámil, že sa k tejto záležitosti vyjadrí až po olympiáde v Londýne.  

TOTTENHAM:
Luka Modrić odmietol odcestovať s Tottenhamom na letné turné do USA a potvrdil tým špekulácie, podľa ktorých chce čo najskôr odísť z White Hart Lane. Háčik je však v tom, že ho Tottenham predať zatiaľ nechce  a Modrića ku londýnskemu klubu viaže ešte štvorročná zmluva. Podľa trénera Spurs Villasa-Boasa robí chorvátsky špílmacher momentálne veľmi zle, nakoľko sa mu táto tvrdohlavosť môže v budúcnosti nepríjemne vrátiť. Možno aj tak, že mu Boas za trest neposkytne v novej sezóne priestor na trávniku ak napokon z Tottenhamu neodíde.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Citizens sa aj toto leto pokúša získať z AS Rím talianskeho defenzívneho stredopoliara Danieleho De Rossiho. Trhová hodnota skúseného 28-ročného záložníka sa odhaduje na viac než 30 miliónov eur.

ARSENAL:
Robin Van Persie oznámil uchádzačom o jeho služby, že chce týždenný plat aspoň vo výške 195 tisíc libier. Viac informácií tu.

QUEENS PARK RANGERS:
Prestup Juniora Hoiletta z Blackburnu do QPR sa komplikuje. Blackburn podľa najnovších správ požaduje za kanadského reprezentanta 6 miliónov libier, na čo QPR zatiaľ neprikývlo.