Main Content

Wenger vylúčil príchod M’Vilu

utorok, 24. júl 2012 12:51 | Autor: David Fanpl

Wenger vylúčil príchod M’Vilu
Wenger vylúčil príchod M’Vilu | zdroj: David Fanpl pre Sport7.sk

Arsené Wenger vylúčil príchod mladého francúzskeho stredopoliara Yanna M’Vilu. Naznačil však, že dlhodobé zranenia dvojice Wilshere – Diaby by mohli jeho rozhodnutie zmeniť.

22-ročný hráč francúzskeho Rennes je spojený s prestupom na Emirates Stadium už dlhšiu dobu. Prednedávnom vyhlásil, že by sa nebránil prestupu, pretože sa mu páči Arsenal a Premier League. Ale Arséne Wenger dočasne vylúčil jeho príchod. Všetko však môže zmeniť  Wilshere spolu s Diabym. Táto dvojica je už dlhodobo mimo hru a ani sám Wenger ešte nevie, dokedy má čakať na ich návrat.

„Nie, momentálne nemáme záujem. V súčasnosti čakáme na Wilshera s Diabym. Na tento post máme  ešte Songa, Ramseyho, Coquelina a Artetu,“ povedal Wenger na oficiálnej stránke klubu.

Jack Wilshere je ešte od návratu ďaleko. Zo začiatku mal problémy s členkom, no teraz bol je už aj po operácii kolena. Dátum jeho návratu tak ešte nie je známy. S Aboum Diabym je to oveľa lepšie. K tímu sa už pripojil, no zatiaľ iba trénuje. Začiatok sezóny by mu tak nemal ujsť.

„Neviete si predstaviť, aký som šťastný, že ho mám v tíme, pretože on je výnimočný hráč. Som opatrný, ale istý, pretože má za sebou dva ťažké týždne, no zvládal ich dobre. Prvýkrát by mal nastúpiť už v utorok večer,“ dodal Wenger k Diabyho situácii.