Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.7.)

utorok, 24. júl 2012 13:52 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Slovenský reprezentant Vladimír Weiss, ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru City, no pred sezónou tradične odchádza na hosťovanie (naposledy Espanyol) sa ocitol v hľadáčiku nováčika Serie A Delfino Pescara 1936. Podrobnosti nájdete tu.

MANCHESTER UNITED:
Klebety podľa ktorých sa včera Manchester United dohodol so Sao Paulo na prestupe Lucasa Mouru zrejme neboli ani zďaleka založené na pravde. Vyplýva to z vyjadrení hráčovho agenta Wagnera Ribeira, ktorý uvádza, že Lucas chce zostať vo svojej vlasti a citujeme ,,neexistuje šanca, že by prestúpil”.

MANCHESTER UNITED:
Nemanja Vidič sa po ťažkom zranení kolenných väzov po pol roku vrátil do tréningového procesu Manchestru United.

MANCHESTER UNITED:
O služby Dimitara Berbatova sa najnovšie zaujíma ruský veľkoklub Zenit Petrohrad. Predtým sa hovorilo najmä  o AC Miláno, Laziu Rím či Galatasarayi Istanbul.

LIVERPOOL:
Martina Škrtela by chcel okrem Neapolu a Manchestru City najnovšie získať aj Zenit Petrohrad. Všetky tieto fámy však krotí tréner Liverpoolu Brendan Rodgers, ktorý nedovolí, aby slovenský reprezentant opustil Anfield Road. Podrobnosti nájdete tu.

ARSENAL
: Arséne Wenger poprel špekulácie, podľa ktorých sa chystá príchod Yanna M’Vilu na Emirates Stadium. Svoje rozhodnutie by však mohol zmeniť ak sa nezlepší stav dvojice Wilshere – Diaby. Podrobnosti nájdete tu.

ARSENAL:
Fanúšikovia Gunners dnes obdŕžali pozitívnu správu od vedenia klubu, keď sa dozvedeli z tímovej webstránky o tom, že Arsenal podpísal novú trojročnú zmluvu s 26-ročným stopérom z Francúzska Laurentom Koscielnym.

ARSENAL & TOTTENHAM:
Tieto dva londýnske kluby sa údajne bijú o služby španielskeho reprezentanta Santiho Cazorlu z Malagy. Trhová hodnota 27-ročného záložníka sa odhaduje na 20 miliónov eur.

ASTON VILLA:
Gabriel Agbonlahor ostáva verný farbám Aston Villy. 25-ročný útočník, ktorý bol v posledných týždňoch spájaný s prestupom do Sunderlandu, všetky tieto špekulácie poprel a dokonca ako sám tvrdí, úprimne sa na nich zasmial.

EVERTON:
Menej známy liverpoolsky klub opúšťa po 8 rokoch austrálsky reprezentant Tim Cahill, ktorý sa sťahuje do americkej MLS. 32-ročný stredopoliar prestupuje do tímu New York Red Bulls.