Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)

piatok, 27. júl 2012 11:33 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zdá sa, že vedenie Gunners cez leto Robina Van Persieho nepredá a to napriek tomu, že podstúpi riziko, že po budúcej sezóne odíde holandský kanonier z Emirates Stadium úplne zadarmo (po sezóne 2012/2013 končí Van Persiemu v Arsenale zmluva a bude voľný hráč). Naznačujú to vyjadrenia riaditeľa Juventusu Turín, ktorý potvrdil, že chceli holandského kanoniera kúpiť, no Arsenal im odkázal, že nie je na predaj.

ARSENAL
: Hoci Arséne Wenger predvčerom poprel špekulácie, podľa ktorých sa zaujíma o Yanna M’Vilu z francúzskeho Rennes a Santiho Cazorlu z Malagy, britsképeriodiká dnes opäť klebetia o ich príchode k Gunners.

MANCHESTER CITY:
Britské a talianske média opäť špekulovali o možnosti odchodu Vladimíra Weissa z Etihad Stadium  k nováčikovi Serie A Delfino Pesacara.

MANCHESTER CITY:
Vincent Kompany sa dohodol s City na novej zmluve, ktorá ho viaže k mužstvu až do konca sezóny 2017/2018.

MANCHESTER CITY:
Záujem Realu Madrid o služby univerzálneho obrancu Citizens Micaha Richardsa pretrváva. Podľa najnovších informácií ho chce získať aj milánske AC, ktoré hľadá vhodnú náhradu za Thiaga Silvu prestupujúceho do PSG.

MANCHESTER UNITED:
K prestupovej ságe menom Lucas Moura sa najnovšie vyjadril klubový riaditeľ Sao Paulo, ktorý potvrdil slová hráčovho agenta, podľa ktorých Lucas toto leto do Manchestru United neprestúpi.

TOTTENHAM:
André-Villas Boas by rád priviedol do svojho nového tímu ešte jedného útočníka. Zároveň chce urobiť všetko pre to, aby v tíme udržal Emmanuela Adebayora, ktorý v minulej sezóne na White Hart Lane hosťoval. Podrobnosti nájdete tu.

WEST HAM & LIVERPOOL:
Vedenie West Hamu vraj učinilo ponuku vo výške 17 miliónov libier za útočníka “The Reds“ Andyho Carrolla. Liverpool však požaduje z anglického reprezentanta, ktorého kúpili pred rokom a pol z Newcastlu za 35 miliónov libier, omnoho viac.