Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)

sobota, 28. júl 2012 11:34 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Do boja o služby Luku Modrića vstúpil už aj tréner Realu Madrid José Mourinho. Ten sa zrejme pokúsi pri rokovaniach využiť dobré vzťahy s kormidelníkom Spurs André Villasom-Boasom.  Ako je známe Modrić by rád do Realu prestúpil, no vedenie Tottenhamu nechce o jeho odchode podobne ako pred rokom, keď ho chcela kúpiť Chelsea, vôbec počuť.

TOTTENHAM:
Vedenie Spurs pokračuje v snahe získať zo Swansea City Joea Allena. 22-ročný záložník by mohol na White Hart Lane prestúpiť za 10 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson by chcel ešte viac posilniť svoju zálohu. Najnovšie sa zaujíma o služby belgického stredopoliara Fulhamu Moussu Dembélého. Fulham za 25-ročného ofenzívneho záložníka požaduje 15 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Podľa britských médií Manchester United už príliš nepočíta s tým, že sa mu cez toto leto podarí získať brazílskeho reprezentanta Lucasa zo Sao Paulo. Rokovania medzi klubmi zamrzli po tom, ako Sao Paulo údajne odmietlo čiastku vyše 30 miliónov libier. Následne Lucasov agent vyhlásil, že 19-ročný ofenzívny stredopoliar Sao Paulo určite neopustí.  

ARSENAL
: Arséne Wenger poprel špekulácie, podľa ktorých sa Arsenal dohodol s Realom Madrid na hosťovaní Nuriho Sahina. Wenger zároveň poznamenal, že v najbližších týždňoch neočakáva, že Gunners kúpia ďalšiu posilu.

ASTON VILLA: 
V pondelok sa konečne uzavrie dlho plánovaný prestup holandského obrancu Rona Vlaara z Feyenoordu do Aston Villy. 27-ročný reprezentant Oranjes by mal s Villans podpísať trojročnú zmluvu hneď po tom ako sa podrobí lekárskej prehliadke.

QUEENS PARK RANGERS:
Vedeniu QPR sa podarilo dohodnúť s Blackburnom na prestupe Juniora Hoiletta. 22-ročný útočník z Kanady s klubom podpísal štvorročnú zmluvu.

FULHAM:
Novou posilou Fulhamu by sa mohol stať Yossi Benayoun. Izraelský záložník sa v kádri Chelsea dlhodobo nevie výraznejšie presadiť a v minulej sezóne hosťoval v Arsenale. Očakáva sa, že toto leto Stamford Bridge definitívne opustí.