Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.)

utorok, 31. júl 2012 13:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL & WEST HAM: Andy Carroll bude podľa všetkého v budúcej sezóne hosťov ať vo West Hame. Anglický reprezentačný útočník, ktorý sa nedokázal od svojho príchodu na Anfield Road v Liverpoole výraznejšie presadiť, by mal putovať do West Hamu na celú sezónu za 2 milióny libier. Ak sa ho potom klub rozhodne odkúpiť bude musieť priložiť ďalších 17 miliónov.

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL:
Roberto Mancini sa medializovanom interese o Martina Škrtela najnovšie zaujíma aj o jeho stopérsku dvojičku z Liverpoolu Dána Daniela Aggera. Liverpool už údajne odmietol ponuku City vo výške 16 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED
: Špekulácie, podľa ktorých je Dimitar Berbatov blízko k prestupu do Galatasarayu Istanbul zdá sa nie sú založené úplne na pravde. Predstavitelia tureckého klubu totiž informovali ,že zatiaľ za bulharského útočníka neučinili oficiálnu ponuku. Ostáva však pravdou, že ho chcú cez leto z Old Traffordu určite získať.

MANCHESTER UNITED:
Podľa brankára Manchestru United Davida De Geu chcú Červení Diabli v budúcom ročníku vyhrať obe najcennejšie trofeje – Premier League aj Ligu majstrov. Podrobnosti tu.

TOTTENHAM
: Tottenham je podľa najnovších správ veľmi blízko k uzavretiu prestupu Emmanuela Adebayora z Manchestru City na White Hart Lane. Útočník z Toga v minulej sezóne hosťoval v Tottenhame a má veľký záujem v klube zostať aj v budúcej sezóne.

TOTTENHAM
: Konečná prestupová čiastka za Luku Modrića, ktorú bude musieť zaplatiť Real Madrid, činí 43,5 milióna libier. Uvádza to bulvárny anglický plátok The Sun. Naopak denník Daily Express tvrdí, že španielsky šampión nie je ochotný za chorvátskeho špílmachra platiť čiastku presahujúcu 40 miliónov.

CHELSEA
: Fernando Torres dúfa, že sa mu v najbližších rokoch podarí plnohodnotne nahradiť Didiera Drogbu, ktorý klub cez leto opustil a stane sa ďalšou legendou FC Chelsea. Viac informácií tu.

CHELSEA
: Vedenie The Blues plánuje ponúknuť Wiganu za Victora Mosesa 7,5 milióna libier.

ARSENAL
: Juventus Turín sa  stále nevzdal nádeje na získanie Robina Van Persieho a to napriek tomu, že niektorí predstavitelia Starej Dámy sa nechali v posledných dňoch počuť, že Arsenal holandského útočníka predať nechce.