Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.8.)

piatok, 3. august 2012 11:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: André Villas-Boas si vyhliadol ďalšiu posilu v Malage, ktorá má vážne finančné problémy. Boas by  vo svojom tíme rád videl 22-ročného útočníka Salomona Rondóna, za ktorého chce ponúknuť 10 miliónov libier.

TOTTENHAM: Agent Maartena Stekelenburga Rob Jansen priznal, že sa o jeho klienta zaujíma Tottenham. Zároveň vyhlásil, že v hľadáčiku Tottenhamu sú okrem Stekelenburga ďalší dvaja brankári – podľa všetkých indícií ide o Huga Llosita z Lyonu a Júlia Cesara z Interu Miláno.

MANCHESTER CITY: Včera a definitívne zrealizoval prestup Vladimíra Weissa mladšieho z Manchestru City do talianskej Pescary. Viac informácií tu.

CHELSEA: Vedenie Chelsea zatiaľ zvádza nerovný boj s predstaviteľmi Marseille, ktorí nie sú ochotní anglickému veľkoklubu predať Césara Azpillcuetu.  22-ročného krajného obrancu si vraj cenia na omnoho viac než 6 miliónov libier, ktoré im Blues ponúkli.

LIVERPOOL:
Dnešné vydania britských denníkov priniesli informáciu o tom, že Liverpool určite nepredá 27-ročného stopéra Daniela Aggera do Manchestru City či Barcelony.

ARSENAL: Santi Cazorla by mal prestúpiť do Arsenalu z Malagy za 18 miliónov libier a to hneď po tom, ako sa koncom týždňa podrobí obligátnej lekárskej prehliadke v Londýne.

NEWCASTLE: Vedenie Newcastle zostalo sklamané. Ani navýšená ponuka za francúzskeho reprezentanta Mathieua Debuchyho v údajnej výške 6 miliónov eur neobmäkčila vedenie Lille, ktoré sa rozhodlo, že si Debuchyho nechá v kádri.  Lille sa vraj jeho predaju nebráni, no ponuka musí byť o dosť vyššia.

ASTON VILLA: Veľmi nádejná správa prichádza z Britských Ostrovov v súvislosti so zdravotným stavom bulharskej futbalovej legendy a kapitána Aston Villy Stiljana Petrova. Ten sa podľa posledných informácií úspešne lieči z akútnej leukémie a doktori tvrdia, že táto vážna nemoc je uňho na ústupe. 

FULHAM: Zdá sa, že špekulácie o odchode Moussa Dembélého z Fulhamu do Realu Madrid boli založené len na neoverených faktoch. Vedenie Fulhamu totiž informovalo, že zaňho neodstalo žiadnu ponuku, a keby aj, Demélého určite pustiť nechce.