Main Content

Správy dňa z španielskej Primera Division (4.8.)

sobota, 4. august 2012 14:02 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa z španielskej Primera Division (4.8.)
Správy dňa z španielskej Primera Division (4.8.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Tím Barcelony odišiel dneska do Paríža, aby odohral zápas s novým gigantom svetového futbalu Paris St. Germain. Do Paríža odišiel aj Puyol, ktorý bol zranený. Na súpiske však chýba Adriano pre vyvrtnutý členok.

BARCELONA: Jerémy Toulalan možno opustí Malagu. V španielskych médiách sa dostal do spojenia s Barcelonou. Tento prestup však nakoniec vylúčil agent Toulalana, Michael Manuello.

REAL MADRID: José Mourinho sa domnieva, že medzi Realom Madrid a Barcelonou a zvyšnými svetovými veľkoklubmi je obrovský rozdiel. Viac informácií tu.

MALAGA:
V posledných dňoch sa o odchodoch hráčov z Malagy, kvôli problémom s majiteľom, píše čoraz častejšie. Najnovšie na povrch sa dostali o špekulácie o odchode Salomona Rondóna, ktorého vraj lanári ruská Rubin Kazaň. Rondón neodcestoval s tímom na priateľský zápas proti Juventusu a šepká sa, že by sa do Ruska mohol sťahovať za 10 miliónov eur.

MALAGA:
Ďalším hráčom, ktorý by mohol odísť zo štadiónu La Roselda je Joaquín. 31-ročný záložník by sa mal podľa médií sťahovať do Betisu, kde pôsobil v rokoch 2000 až 2006, a dokonca si s ním zahral aj Ligu Majstrov.

ZARAGOZA:
Dnes sa potvrdil príchod 28-ročného záložníka Apoňa. Apoňo podľa všetkého podpíše zmluvu na 3 roky.  Zaragoza by mala za tohto záložníka zaplatiť 1 milión eur.

BETIS:
Betis vstúpi do novej sezóny s novým kapitánom. Po odchode Irineyho, ktorý odišiel do Granady, prebral kapitánsku pásku brankár Casto.