Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)

pondelok, 6. august 2012 15:41 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Real Madrid trávi predsezónnu prípravu už tretí rok v USA. Najjagavejšia hviezda Bieleho baletu, Cristiano Ronaldo, pre médiá prehlásil, že USA je krásna krajina a že by v nej rád v budúcnosti hral.

REAL MADRID:
Luka Modric sa podľa všetkého zapojí behom najbližších dní naspäť do tréningového procesu Spurs. “Chorvátsky Cruyff“ by síce rád uvítal presun do Španielska, no podľa trénera Tottenhamu Andrého Villasa-Boasa za Modrica ešte neprišla z Realu Madrid akceptovateľná ponuka.

BARCELONA: Rob Jansen, agent Ibrahima Afellaya, potvrdil fámy o tom, že Ibrahim by mohol túto sezónu stráviť na hosťovaní v inom klube.

BARCELONA: Barcelona B po získala Luisa Alberta zo Sevilly na ročné hosťovanie. Katalánci majú okrem toho po budúcej sezóne možnosť získať Alberta aj na trvalý prestup.

BARCELONA: Dlhoročná brankárska jednotka Barcelony, Victor Valdés, pre média prehlásil, že sa nikdy necítil ako stopercentná jednotka Barcelony medzi troma tyčami.

GETAFE: Getafe je údajne blízko k zisku Tiaga Pinta, syna legendárneho Joaa Pinta. Prestupová čiastka, ktorá poputuje do Rio Ave, kde Pinto pôsobí, nebola zatiaľ zverejnená.

DEPORTIVO & MALLORCA: Tieto dva kluby preukázali eminentný záujem o Carlosa Marchenu z Villarrealu. Villarreal po zostupe do Segunda Division prichádza o hráčov ako na bežiacom páse.

MALAGA: Je dosť možné, že v nasledujúcich dňoch príde Malaga o ďalšieho svojho hráča. Talianska Sampdoria má totižto zálusk na 32-ročného talianskeho veterána Enza Marescu. Rokovania ohľadom prestupu Marescu ešte nezačali, no podľa zainteresovaných ľudí je to len otázka času. Zaujímavosťou je, že Maresca bol prvým hráčom, ktorého priviedol do Malagy Manuel Pellegrini.