Main Content

Miroslav Šatan trénoval so Slovanom, rozhoduje sa či ostane

streda, 8. august 2012 22:30 | Autor: TASR

Miroslav Šatan trénoval so Slovanom, rozhoduje sa či ostane
Miroslav Šatan trénoval so Slovanom, rozhoduje sa či ostane | zdroj: SITA

Slovenský hokejový reprezentant Miroslav Šatan sa po návrate zo Spojených štátov amerických zapojil do tréningového procesu s nováčikom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava.

O tom, či odohrá sezónu v "belasom" drese, sa rozhodne neskôr.

"Vidím to tak, že budem potrebovať nejaký čas, aby som sa do toho dostal a na ľade sa cítil lepšie. Aj keď na prvý raz to nebolo až také zlé," zhodnotil na klubovom webe stredajší tréning po návrate do Európy Šatan.

Tridsaťsedemročný útočník si v uplynulej sezóne obliekal dres Slovana, ale nie isté, či za Bratislavčanov nastúpi v ročníku 2012/2013.

"Budeme sa o tom baviť až v najbližších dňoch. Aj tak si však myslím, že moje konečné rozhodnutie tak skoro nepadne. Chcem počkať, ako sa budem cítiť po nejakých dvoch - troch týždňoch. Predsa len, v KHL to bude všetko omnoho náročnejšie, sezóna tam trvá dlhšie ako v slovenskej extralige. Takisto cestovanie a časové posuny budú nemenej náročné, kvalita zápasov vyššia. Uvidíme teda, či sa do toho dám. Výhodou je, že ma nikto do ničoho netlačí, mám dosť času sa rozhodnúť. Nechcem totiž robiť nič nasilu," doplnil držiteľ všetkých cenných kovov SR z majstrovstiev sveta Šatan pre www.hcslovan.sk.

© WEBNOVINY