Main Content

Prestupová bomba: PSG získalo Lucasa za 45 miliónov eur!

štvrtok, 9. august 2012 12:27 | Autor: José Letavaj

Prestupová bomba: PSG získalo Lucasa za 45 miliónov eur!
Prestupová bomba: PSG získalo Lucasa za 45 miliónov eur! | zdroj: José Letavaj pre Sport7.sk, foto SITA

Paris Saint-Germain sa dohodol s brazílskym klubom São Paulo na prestupe Brazílčana Lucasa Mouru v hodnote 45 miliónov eur. Hráč sa pripojí k francúzskemu klubu v januári 2013.

Lucas, ktorý sa momentálne pripravuje na finále olympijského futbalového turnaja, bol dlho spájaný s prestupom do Manchestru United alebo Interu Miláno. Nakoniec sa však Lucas Rodrigues Moura da Silva rozhodol podpísať zmluvu s Paris Saint-Germain do júla 2017.

19-ročný ofenzívny záložník začal svoju profesionálnu kariéru v jeho rodnom meste São Paulo, kde odohral už 58 ligových zápasov, v ktorých strelil 14 gólov.
Carlo Ancelotti toto leto získal Ezequiela Lavezziho, Thiaga Silvu, Zlatana Ibrahimovića a spolu s prestupovou sumou za Lucasa Mouru sú letné náklady klubu na nových hráčov vyššie ako 120 miliónov eur.

"Paris Saint-Germain a São Paulo dnes dosiahli dohodu o definitívnom prestupe Lucasa Mouru. Podpísaním mladého a talentovaného Lucasa Mouru sa Paris Saint-Germain už pripravuje na budúcnosť," stojí vo vyhlásení klubu z Paríža.