Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.8.)

piatok, 10. august 2012 11:57 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Zdá sa, že po neúspešných rokovaniach s Lyonom ohľade francúzskej brankárskej jednotky Huga Llorisa zaostril Tottenham na ďalšieho skvelého brankára Julia Cesara z Interu Miláno. Spurs vraj zaňho núkajú Nerazurri okrem peňazí aj hosťovanie Giovaniho Dosa Santosa.

TOTTENHAM
: Scott Parker úspešne absolvoval operáciu achilovky, ktorá ho vyradila z prípravy na novú sezónu. Opora Spurs by mala byť k dispozícií André Villasovi-Boasovi koncom septembra.

TOTTENHAM
: Luka Modrić, ktorý už druhý rok v rade cez letný prestupový termín špekuluje o odchode z White Hart Lane, si údajne veľmi skomplikoval týmito neuváženými krokmi svoju pozíciu v tímovej kabíne.

CHELSEA:
Porto požaduje za Hulka astronomické peniaze, ktoré nie je pripravená zaplatiť ani Chelsea a preto zaostril klub zo Stamford Bridge svoj pohľad opäť na útočníka Edisona Cavaniho z Neapolu.

CHELSEA
: Plánované hosťovanie Romelu Lukaku vo Fulhame sa napokon nekoná. Informoval o tom agent mladého belgického útočníka, ktorý však dodal, že je na spadnutie jeho hosťovanie v inom klube Premier League.

LIVERPOOL
: Príchod Joea Allena, 22-ročného  waleského stredopoliara Swansea City, do Liverpoolu je na spadnutie. Informoval o tom tréner The Reds Brendan Rodgers, podľa ktorého by sa mal prestup uzavrieť v najbližších hodinách. Trhová hodnota Allena sa odhaduje do 10 miliónov libier.

LIVERPOOL:
V hľadáčiku Brendana Rodgersa sa najnovšie ocitol 26-ročný obranca Atlético Madrid Diego Godín. Ide o stopéra, čo naznačuje, že by mal byť náhradou za Daniela Aggera, ktorý zrejme čoskoro prestúpi do Manchestru City.

INÉ:
Michael Owen, ktorý sa po minulej sezóne rozlúčil s Manchestrom Untied, ešte nevie, v ktorom klube bude pôsobiť. Má však jasno v tom, že chce zostať v anglickej Premier League.

INÉ:
V Anglicku plánujú vznik novej súťaže „Barclays Premier league do 21 rokov”. Mali by v nej hrávať hráči, ktorí ešte nie sú schopní prebojovať sa do prvého tímu, no sú už výkonnostne vyššie ako na úrovni futbalových akadémií.