Main Content

Sky Sports: Škrtel ostáva v Liverpoole!

utorok, 14. august 2012 13:06 | Autor: Jakub Vaverka

Sky Sports: Škrtel ostáva v Liverpoole!
Sky Sports: Škrtel ostáva v Liverpoole! | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Posledné informácie hovoria o tom, že špekuláciám o odchode Martina Škrtela z FC Liverpool je definitívny koniec. Najlepší slovenský futbalista súčasnosti by mal totiž podľa renomovaného britského média Sky Sports podpísať s mužstvom z Anfield Road novú viacročnú zmluvu.

Sky Sports tvrdí, že Liverpool je veľmi blízko k podpisu zmluvy s Martinom Škrtelom, ktorá by jeho pôsobenie v meste The Beatles predĺžila minimálne o ďalšie štyri roky. Škrtelova budúcnosť totiž bola toto leto pod vlnou špekulácii a najčastejšie sa spomínal Martinov prestup do Manchestru City.

Kormidelník Citizens Roberto Mancini chcel nášho stopéra získať do obrannej dvojice s Vincentom Kompanym, no nakoniec z medializovaného prestupu nič nebude, pretože slovenský obranca je spokojný na Anfield Road, o čom svedčia aj rokovania o novej zmluve.

27-ročný kremenitý stopér prestúpil do FC Liverpool v januári roku 2008 z ruského Zenitu Petrohrad a v uplynulom ročníku bol v hlasovaní fanúšikov vyhlásený za najlepšieho futbalistu LFC.

Otázne bolo, ako na Škrtela zapôsobí nový kouč The Reds Brendan Rodgers, ktorý prišiel zo Swansea City, no zdá sa, že tento Walesan našiel so slovenským stopérom spoločnú reč a viackrát v médiách avizoval, že so Škrtelom ráta vo svojich plánoch do budúcnosti.

Nuž, prestupová sága ohľadne Martina Škrtela je zrejme na konci a vydýchli si predovšetkým fanúšikovia FC Liverpool, ktorí o jednu z najväčších hviezd svojho tímu neprídu. Aspoň o tom hovoria posledné informácie....