Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.8.)

sobota, 18. august 2012 13:31 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Prestup Alexa Songa do Barcelony by sa mal zrealizovať už tento víkend. Domnievajú sa to britské média, ktoré túto špekuláciu odvádzajú od faktu, že odchod Songa pripustil aj Arséne Wenger, ktorý ho zároveň nenominoval ani na víkendový zápas proti Sundelrandu.

ARSENAL
: Skutočnosť, že Theo Walcott stále nepodpísal novú zmluvu s Gunners znervózňuje fanúšikov tímu, ktorí sa obávajú, že po Van Persiem bude ďalšou hviezdou, ktorá čoskoro opustí Emirates Stadium. Nevynímajúc to, že na odchode je s najväčšou pravdepodobnosťou aj Alex Song.

MANCHESTER UNITED:
Štvrtú letnú posilu ulovil Manchester United z Universidadu de Chile, z kadiaľ mieri na Old Trafford 18-ročný talentovaný útočník Angelo Heriquez za 3,5 milióna eur.

MANCHESTER UNITED:
O služby Luisa Naniho sa zaujíma ruský gigant Zenit Petrohrad, ktorý zaňho poslal na Old Trafford oficiálnu ponuku. Je však veľmi málo pravdepodobné, že by ho boli United ochotní predať.

CHELSEA:
Chelsea urobila zásadný krok k získaniu Cesara Azpilcuetu z Marseille, keďže sa v predchádzajúcich dňoch dokázala dohodnúť na prestupovej čiastke za tohto 22-ročného pravého obrancu, ktorá činí zhruba 8 miliónov libier. Teraz sa musí ešte vedenie The Blues dohodnúť s Azpilcuetom na podmienkach novej zmluvy a transfer bude hotový.  

LIVERPOOL:
Za 3 milióny libier získal Liverpool tesne pred štartom novej sezóny marockého krídelníka Oussamu Assaidiho z Heernveenu. Ide o tretiu letnú posilu The Reds po útočníkovi Fabiovi Borinim a záložníkovi Joeovi Allenovi. Najväčšia prestupová bomba na Anfield Road sa však ešte stále len očakáva.

LIVERPOOL
: Pokiaľ ponúkne Liverpool zaujímavú čiastku peňazí za amerického reprezentanta Clinta Dempseyho vedenie Fulhamu je ochotné  predať ho. Potvrdil to kormidelník Fulhamu Martin Jol.

EVERTON
: Vyzerá to tak, že víťazom v boji o služby najlepšieho kanoniera gréckej ligy Belgičana Kevina Mirallasa sa stane Everton, ktorý by ho mal kúpiť z Olympiakosu Pireus za 6 miliónov libier. Získať sa ho snažil aj Arsenal, no tento boj údajne prehral.

EVERTON & STOKE:
Charlieho Adama z Liverpoolu sa už dlhšiu dobu snaží získať Everton. Najnovšie však do tohto boja vstúpilo aj Stoke City.

TOTTENHAM:
Kmeňový hráč Tottenhamu Giovani dos Santos zrejme zamieri do španielskej La Ligy alebo talianskej Serie A. Rozhoduje sa totiž medzi angažmánom v Seville alebo Interi Miláno.

QUEENS PARK RANGERS:
Čerstvou posilou QPR pred dnešným štartom novej sezóny Premier League sa stáva José Bosingwa, ktorý sa upísal QPR na 3 roky po tom ako mu vypršala zmluva v FC Chelsea.