Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.8.)

utorok, 21. august 2012 12:18 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Situácia okolo Andyho Carrolla, ktorý je podľa viacerých zdrojov na odchode z Liverpoolu, by sa mala údajne vyriešiť do konca tohto týždňa.

LIVERPOOL
: Kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel včera podpísal novú viacročnú zmluvu s Liverpoolom, čím dal definitívnu bodku za všetkými špekuláciami o jeho odchode z Anfield Road.

MANCHESTER CITY:
Podľa najnovších špekulácií ma Manchester City problémy pri rokovaní o novej zmluve s Davidom Silvom, ktorému sa nepáči, že nepatrí medzi najlepšie platených hráčov City. Britské média dokonca špekulujú, že pre tieto komplikácie by mohol Silva z klubu odísť.

ARSENAL
: Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger potvrdil, že stále hľadá na prestupovom trhu nové vhodné posily pre svoj tím. Wenger prezradil, že by malo ísť o jedného záložníka a jedného obrancu.

ARSENAL
: Je možné, že Andrej Aršavin, ktorý v druhej polovici minulej sezóny hosťoval v Zenite Petrohrad prestúpi do tohto ruského veľkoklubu nastálo. Zenit totiž pripravuje pre Gunners atraktívnu ponuku.

ARSENAL:
Alex Song po prestupe z Arsenalu do Barcelony vyhlásil, že sa mu týmto transferom splnil detský sen, keďže už ako dieťa sníval o tom, že raz oblečie slávny dres Kataláncov.

TOTTENHAM & ARSENAL:
O kmeňového hráča Arsenalu Marouaneho Chamakha, ktorý sa na Emirates Stadium nedokázal absolútne vôbec presadiť, trochu prekvapujúco prejavil záujem konkurenčný Tottenham, ktorý by ho chcel získať na ročné hosťovanie.

CHELSEA:
22-ročný perspektívny pravý obranca César Azpilicueta sa nechal počuť, že sa nebráni prestupu do Chelsea, ktorá má oňho veľký záujem, no kým bude hráčom Marseille je pripravený odovzdať maximum pre svoj súčasný klub.

SWANSEA
: Vedenie Swansea City je veľmi blízko k získaniu kórejského reprezentanta Ki Song-Yuenga z Celticu Glasgow. Ak sa podarí tento prestup zrealizovať mal by mať hodnotu 6 miliónov libier. Zaujímavosťou je, že Swansea doteraz ešte nikdy neminula na nákup hráča viac než 2,5 milióna.

SUNDERLAND:
Príchod Adama Johnsona z Manchestru City do Sunderlandu môže prekaziť príliš vysoký plat anglického reprezentanta, ktorý si Black Cats nemôžu dovoliť. Ak teda Johnson zo svojich platových podmienok nepoľaví zostane hráčom City, kde však nedostáva dostatok herných príležitostí.

EVERTON
: Michael Owen, ktorý bol podľa včerajších správ veľmi blízko k angažmánu v Evertone, všetky tieto fámy dementoval a  na Twitteri odkázal svojim fanúšikom, že išlo len o špekulácie. Nezabudol však dodať, že by si za Everton rád zahral.

ZOSTAVA KOLA:
Populárny anglický futbalový portál goal.com zverejnil ideálnu zostavu prvého kola Premier League: De Gea (Man United) - Ivanovič (Chelsea), Jagielka (Everton), O'Shea (Sunderland) - Dyer (Swansea), Fellaini (Everton), Michu (Swansea), Nasri (Man City) - Hazard (Chelsea) - Tevez (Man City), Petrič (Fulham).