Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)

utorok, 21. august 2012 15:54 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Posledné týždne sa pravidelne skloňuje odchod Nuriho Sahina na hosťovanie do Liverpoolu či Arsenalu. Portugalský tréner Bieleho baletu José Mourinho sa naposledy vyjadril v tom zmysle, že dúfa, že lodivod Liverpoolu, Brendan Rodgers (mimochodom jeho dobrý kamarát) bude súhlasiť so Sahinovým príchodom na Anfield Road. 

REAL MADRID: Real Madid sa v prvom zápase španielskeho superpohára bude musieť naisto zaobísť bez stopéra Pepeho, ktorý sa v zápase proti Valencii zrazil s Ikerom Casillasom, a podľa lekárov by mal zostať ešte aspoň 3 dni v pokoji.

BARCELONA: Po úspešnom vstupe Barcelony do Primera Division prišla následná prehra. Katalánsky celok prehral v exhibičnom zápase proti Sampdorii 1:0. V tradičnom zápase o trofej Joana Gampera bol hrdinom Roberto Soriano, ktorý skóroval už v druhej minúte.

BARCELONA: Alex Song po prestupe z Arsenalu do Barcelony vyhlásil, že sa mu týmto transferom splnil detský sen, keďže už ako dieťa sníval o tom, že raz oblečie slávny dres Kataláncov.

ATHLETIC BILBAO: Hoci Fernando Llorente prehlásil, že nepodpíše s Bilbaom novú zmluvu, stále nie je jasné, či vysoký útočník z klubu odíde už túto sezónu. Podľa médií je najbližšie k jeho získaniu Juventus, ktorý už zaňho podal oficiálnu ponuku v hodnote 16 miliónov eur. Bilbao však na ňu ešte stále neodpovedalo.

OSASUNA: Nemecké Schalke 04 Gelsenkirchen sa chce podľa najnovších informácii čo najskôr zbaviť Anthonyho Annana. Odchod Annana by mal nastať behom niekoľkých dní, keďže sa o neho zaujíma španielska Osasuna a belgický Anderlecht.

OSASUNA: Rúper sa lúči z Osasunou, keďže v tejto sezóne bude hrať len Segundu Division. 25ročného záložníka získalo na ročné hosťovanie Mirandés.