Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.8.)

štvrtok, 23. august 2012 12:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Sergio Aguero, ktorý si poranil koleno v prvom zápase Premier League proti Southamptonu, bude kormidelníkovi City Robertovi Mancinimu chýbať približne mesiac. Mancini priznal, že ho táto správa veľmi potešila, nakoľko očakával, že Aguerove zranenie bude omnoho vážnejšie.

MANCHESTER CITY & CHELSEA: Podľa denníku Sun sa pokúšal Manchester City kúpiť z Chelsea stopéra Davida Luiza, za ktorého ponúkal 30 miliónov libier. Vedenie The Blues však túto ponuku zmietlo zo stola.

MANCHESTER CITY:
O defenzívneho záložníka Manchestru City Nigela De Jonga sa bijú oba milánske kluby. Holandský reprezentant je vraj k dispozícií už za 8 miliónov libier.

CHELSEA:
Včera sa objavili informácie, podľa ktorých sa Chelsea dohodla s Marseille na prestupe Césara Azpilicuetu na Stamford Bridge. Dnes však tieto špekulácie poprel Vincent Labrune, prezident francúzskeho klubu, ktorý tvrdí, že ide len o fámy, ktoré do médií púšťajú agenti, ktorí majú záujem, aby sa tento prestup uzavrel.

MANCHESTER UNITED & CHELSEA:
Robert Lewandowski, o ktorého sa cez leto zaujímal najmä Manchester United a londýnska Chelsea zrejme zostane v Dortmunde. Vedenie nemeckého majstra totiž potvrdilo, že dostalo za Lewandowského niekoľko ponúk, no všetky rezolútne odmietlo.

MANCHESTER UNITED:
Tréner Realu Madrid José Mouirinho dementoval špekulácie, podľa ktorých je Manchester United blízko k získaniu Kaká na ročné hosťovanie. Podľa Mourinha niekdajší najlepší hráč sveta s najväčšou pravdepodobnosťou zostane v Reale.

MANCHESTER UNITED:
Ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o služby Dimitara Bertbatova je talianska Fiorentina.

TOTTENHAM:
Vedenie ukrajinského klubu Šachťar Donetsk požaduje od Tottenhamu 20 miliónov libier za svoju hviezdu 24-ročného brazílskeho krídelníka Williana. Na prestupovej sume za Williana stroskotala skôr už londýnska Chelsea, ktorá tuto sumu údajne odmietla zaplatiť.

LIVERPOOL:
Podľa trénera Liverpoolu Brendana Rodgersa existuje len malá šanca, že Andy Carroll opustí Anfield Road počas tohto prestupového obdobia. Rodgers to odôvodňuje tým, že potrebuje pre úzky káder každého hráča a tiež tvrdí, že Carrolla určite neuvoľní na hosťovanie, keďže v prípade hráča, ktorý stál 35 miliónov libier by to bolo veľmi hlúpe.

FULHAM:
Zo Šachťaru Donetesk by mohol do Premier League zamieriť aj naturalizovaný chorvátsky reprezentant Eduardo, ktorý priznal, že ho Premier League láka. O jeho služby sa údajne zaujíma Fulham.

SUNDERLAND:
Špekulácie z britských periodík hovoria o tom, že sa Sunderland dohodol s Wolverhamptonom na príchode Stevena Fletchera za 14 miliónov libier.