Main Content

KAKÁ: Pôjde do Milána, Chelsea či Tottenhamu za Modrića?

nedeľa, 26. august 2012 13:07 | Autor: Erik Tejedi

KAKÁ: Pôjde do Milána, Chelsea či Tottenhamu za Modrića?
KAKÁ: Pôjde do Milána, Chelsea či Tottenhamu za Modrića? | zdroj: Erik Tejedi pre Sport7.sk

Podľa posledných informácií anglických a španielskych periodík (The Sun, Marca) brazílsky záložník Kaká už toto prestupové obdobie opustí Real Madrid a zamieri pravdepodobne do Premier League. Kam však nakoniec pôjde, ešte nevieme.

Vedenie AC Miláno, ktoré Kaká pustilo v roku 2009 do Realu Madrid, obnovilo jednanie o zmluve s Brazílčanom, a chce svojho playmakera späť. Kaká však má na výber aj iné kluby. O jeho prestup požiadali Real Madrid aj anglické kluby ako Manchester United, Tottenham či Chelsea.

Tlak z Talianska rastie a vedenie "Rossoneri"  má vraj pre Kaká pripravenú zmluvu. Problémy s jeho prestupom naspäť na San Siro však robí terajší zamestnávateľ, Real Madrid, ktorý by bol najradšej, ak by sa Kaká rozhodol pre Tottenham.

Prečo práve Tottenham? Dôvod je prostý, "Biely balet" sa celé leto snaží z White Hart Lane získať Luku Modrića a bártrový obchod Kaká - Modrić by bol v tomto prípade najideálnejšou voľbou.

O Brazílčana sa zaujíma aj historicky najúspešnejší anglický klub Manchester United, ktorý by pravdepodobne mal záujem len o jeho hosťovanie na Old Trafforde. To vedeniu "Los Blancos" príliš nevonia a preto sa s odchodom do Manchestru už príliš nepočíta.

O Brazílčanove služby má interes aj londýnska Chelsea, presnejšie jej majiteľ Roman Abramovič. Tréner Roberto di Matteo však už teraz má v ofenzívnych radách "The Blues" pretlak a siedma posila tohto leta je veľa aj na Chelsea. Okrem toho na tomto poste hráva Lampard a pripravený je aj Oscar. Prestup na Stamford Bridge by bol tým pádom pre Kaká len ďalšie "futbalové väzenie".

Ako najlepšie riešenie pre Kaká sa zdá byť talianske AC Miláno, kde má isté miesto v základnej zostave, veľa priateľov a množstvo oddaných fanúšikov.