Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.8.)

nedeľa, 26. august 2012 14:51 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.8.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Juventus naďalej hľadá kvalitnú posilu do útoku. Po neúspešnom prestupe Negreda zo Sevilly a Llorenteho z Athleticu Bilbao, sa “Stará Dáma“ zamerala na najlepšieho strelca španielskej reprezentácie, Davida Villu. Podľa rôznych periodík by mala prvá ponuka na Villu doraziť na Nou Camp v pondelok.

REAL MADRID: Realu Madrid bude dnes v “madridskom mini derby“ chýbať portugalský stopér Pepe, ktorý si v zápase prvého kola Primera Division poranil hlavu po náraze s Ikerom Casillasom. Ako však uvádzajú klubový lekári, Pepe je už v poriadku, a tak ho José Mourinho pravdepodobne šetrí na stredajšie El Clásico. Do zápasu taktiež nenastúpi Brazílčan Kaká, o ktorom sa špekuluje, že by mal do konca prestupového obdobia opustiť Santiago Bernabeu.

REAL MADRID: Podľa posledných informácii sa zdá, že brazílsky záložník Kaká ešte toto leto opustí Real Madrid. S najväčšou pravdepodobnosťou zamieri do Premier Leauge. O bývalého najlepšieho hráča planéty sa zaujíma Manchester United, Chelsea ale aj Tottenham. Viac informácií tu.

REAL BETIS: Betis pravdepodobne do svojho klubu privedie toto leto ďalšieho hráča. Pre francúzskeho obrancu Damiena Perquisa, ktorý naposledy pôsobil v Sochaux, je v španielsku pripravená 3-ročná zmluva.

OSASUNA: Z Osasuny sa sťahuje senegalský útočník Ibrahim Balde. Balde poputuje z Osasuny do ruského Krasnodaru. Tento prestup by mal stáť ruský klub okolo 4 miliónov eur. Dĺžka zmluvy zatiaľ uverejnená nebola.

ATLÉTICO MADRID: Veľmi nešťastný osud postihol Abdela Kadera, ktorý tento rok debutoval v A-tíme “Los Colchoneros“. Kader si totižto na tréningu zlomil kľúčnu kosť a zatiaľ to vyzerá tak, že sa nevyhne operácii. Následne si pravdepodobne nezahrá okolo 2-3 mesiacov.

LEVANTE: Grécky obranca Nikos Karabelas si v stredajšom zápase európskej ligy poranil členok. Opora obrany Levante bude trénerovi Juanovi Martinézovi chýbať približne mesiac.

ATHLETIC BILBAO: Včera večer sa v španielskych médiách objavili správy o tom, že rodičia defenzívneho záložníka Bilbaa, Javiho Martinéza, osobne požiadali klub, aby jeho syna pustil. O Martinéza sa intenzívne zaujíma Bayern Mníchov, ktorý je pripravený za španiela zaplatiť okolo 40 miliónov eur.