Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - nedeľa (2.9.)

nedeľa, 2. september 2012 11:45 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - nedeľa (2.9.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - nedeľa (2.9.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Posledné kolo pred reprezentačnou prestávkou a zároveň posledné kolo počas letných prázdnin sa dohrá dnes v Trnave. Prinášame vám prehľad k nedeľnej dohrávke 8. kola Corgoň ligy.

FC Spartak Trnava - FC ViOn Zlaté Moravce

Nedeľa 2. septembra o 19:00 h, rozhodujú Horváth - R. Sluk, Jenčura


Zo všetkých corgoňligistov sa najviac v pohárovom týždni natrápili Zlaté Moravce, keď na postup potrebovali až pokutové kopy. Trnava tiež moc neoslnila, pretože sa doma herne trápila s treťoligovým Novým Mestom nad Váhom. Futbalový kŕč je na hre Trnavy stále viditeľný a hoci začali zbierať aspoň body, tak stále je to málo. Práve dnes to chcú domáci zlomiť, pretože ani Zlaté Moravce nehrajú v tejto sezóne oslnivo. Obom mužstvám budú chýbať viacerí hráči a taktiež štart u ďalších je otázny. V minulej sezóne vyhrala všetky vzájomné zápasy Trnava, a tak tréner Zlatých Moraviec Jarábek chce zmenu. Veď vyhrať vo svojom rodisku by sa mu určite rátalo.

Predpokladané zostavy
Trnava: Filipko – Janečka, Gross, Koubský, Hanzel – Karhan, Kaščák – Ciprys, Gašparík, Bicák – Nikolič
Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Bortel, Pav. Majerník, Chren – Obročník – Orávik, Hodek, Škvarka, Candrák – Bernáth


Ako tipovať

Za posledné dve sezóny sa ani v jednom vzájomnom zápase nestalo, aby v zápase padli viac ako dva góly. Aj vzhľadom na výkony oboch mužstiev v poslednom čase sa zrejme nedá očakávať niečo prevratné. Preto padnú maximálne dva góly aj dnes. Kurz na to v našej tipovacej lige je 1,66.