Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.)

utorok, 11. september 2012 12:08 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

EVERTON: Včerajšie špekulácie, ktoré sa objavili v britskej tlači o tom, že Marouane Fellaini túži po odchode z Evertonu zdá sa neboli založené na pravde. Samotný hráč totiž večer tieto fámy poprel a vyhlásil, že je v liverpoolskom klube veľmi šťastný a neplánuje ho opustiť.

MANCHESTER UNITED:
Ďalším klubom, ktorý vraj okamžite reagoval na Fellainiho túžbu odísť z Evertonu (to sa neskôr vyvrátilo) bol Manchester United. Táto špekulácia teda napokon vyvolala vzruch u ostatných klubov, hoci Fellaini nikdy v skutočnosti nepovedal, že by chcel Everton opustiť. Lenže teraz sa oňho začali zaujímať iné kluby a je možné, že cez zimu o jeho služby naozaj zabojujú. 

MANCHESTER UNITED
: Kormidelník Manchestru United Alex Ferguson sa nechal počuť, že skauti Červených Diablov čoraz intenzívnejšie sledujú hráčov v Južnej Amerike, ktorí by mohli v budúcnosti posilniť klub z Old Traffordu. Podľa Fergusona je táto oblasť plná talentovaných mladíkov, ktorí milujú futbal.

CHELSEA
: Anglické média špekulujú o tom, že v zime by sa mohla Chelsea dohodnúť s Evertonom na zaujímavej výmene hráčov. Do liverpoolskeho klubu by sa sťahoval belgický útočník Romelu Lukaku, opačným smerom zase už vyššie spomínaný Marouane Fellaini.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Manchestru City je údajne veľmi blízko k podpisu novej viacročnej zmluvy s Davidom Silvom, ktorý by mal podľa nového kontraktu zarábať na Etihad Stadum rozprávkových 240 tisíc libier týždenne. Súčasná zmluva so Silvom platí do leta 2014.

MANCHESTER CITY:
Vedenie klubu z Editad Stadium bude mať budúce leto ďalšiu príležitosť získať 22-ročného útočníka Čiernej Hory Stevana Jovetica z Fiorentiny, odkazujú predstavitelia Fialok, ktorí však zároveň dodávajú, že sú nesmierne šťastní, že Jovetic zostal túto sezónu verný ich farbám.

TOTTENHAM
: V britskej tlači a na internetových futbalových stránkach v Anglicku sa začína kopiť kritika na adresu nového trénera Andrého Villasa-Boasa a mnoho ľudí obviňuje vedenie Spurs z toho, že nepochopiteľne a neodôvodnene odvolalo Harryho Redknappa, pod ktorým hral Tottenham oveľa lepšie.

WIGAN:
Reprezentačná jednotka Ománu Ali Al Habsi nevylúčil, že v budúcnosti opustí Wigan, v drese ktorého sa zviditeľnil ako špičkový brankár. Ak by prišla zaujímavá ponuka od kvalitného klubu, Al Habsi by ju pravdepodobne prijal.

SWANSEA:
Novou posilou Swansea City sa stáva Dwight Tiendalli. Ide o 26-ročného obrancu, ktorý naposledy pôsobil v Twente, kde mu skončila zmluva a tak sa stal voľným hráčom. Vďaka tomu s nim mohla Swansea dohodnúť zmluvu aj po konci letného prestupového obdobia.