Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.9.)

streda, 12. september 2012 14:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL:Vedenie Gunners údajne sleduje možnosť získať zo Šanghaju Schenhua Didiera Drogbu. Ten sa však len včera nechal počuť, že čínsky klub momentálne neplánuje opustiť.

ARSENAL:
Kormidelník Gunners dúfa, že kľúčový hráč stredu poľa Abou Diaby sa dá zdravotne do poriadku do víkendového zápasu so Southamptonom. Francúzsky záložník sa totiž mierne zranil počas reprezentačnej prestávky.

MANCHESTER UNITED:
Louis Nani by mohol v zime opustiť Manchester United. Najnovšie špekulácie, s ktorými prišli portugalské média, ho spájajú s Juventusom Turín. Naniho odchod je reálny, nakoľko zatiaľ v tejto sezóne nedostáva od Fergusona dostatok herného priestoru.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson poprel informácie, podľa ktorých sa pred pár dňami v USA stretol s bývalým kormidelníkom Barcelony Pepom Guardiolom, aby sa spoločne dohodli na tom , že Guardiola v budúcej sezóne prevezme kormidlo Red Devils.

MANCHESTER UNITED:
Anglické periodika dnes prišli s informáciou, podľa ktorej sa cez zimu nebude Alex Ferguson brániť predaju brazílskeho futbalistu Andersona. Ferguson je totiž sklamaný z toho, že Anderson herne nenapreduje, okrem toho je často zranený.

MANCHESTER UNITED:
Vrásky na čele spravilo Alexovi Fergusonovi včerajšie zranenie Robina Van Persieho, ktorý už po 45 minútach striedal v kvalifikačnom zápase Holandska proti Maďarsku. Tréner Oranjes Louis van Gaal však vyhlásil, že by zranenie holandského top kanoniera nemalo byť vážne.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson rieši aj zranenie japonského stredopoliara Shinjiho Kagawu, ktorý si poranil v drese Japonska počas reprezentačnej prestávky chrbát. Podľa najnovších informácií by však mal byť Kagawa pripravený nastúpiť za United už tento víkend.

MANCHESTER CITY: Sergio Aguero, ktorý sa pre zranenie kolena predčasne vrátil z reprezentačného tímu Argentíny naspäť do Manchestru a chýbal tak Messimu a spol. v nočnom kvalifikačnom zápase proti Peru (1:1) sa dnes začal opäť pripravovať s tímom Citizens a čoskoro by sa mohol vrátiť do zostavy.

ASTON VILLA:
Kevin Pezzoni, ktorý ukončil svoju spoluprácu s 1. FC Kolín si nebude hľadať nového zamestnávateľa dlho. O služby 23-ročného talentovaného obrancu majú záujem aj v Premier League, kde po ňom poškuľuje Aston Villa.  

QUEENS PARK RANGERS:
Djibril Cissé, ktorý má platnú zmluvu s Queens Park Rangers do konca budúcej sezóny, už vie, kde bude po tejto anabáze v kariére pokračovať. Cissé by chcel ísť do Ligue 1 a následne na sklonku kariéry si zahrať aj v americkej MLS.

QUEENS PARK RANGERS:
Esteban Granero, ktorý na sklonku prestupového obdobia opustil Real Madrid a prestúpil do londýnskeho QPR vyjadril presvedčenie, že sa rozhodol dobre. 25-ročný Granero dúfa, že v Premier League presvedčí o tom, že je špičkový stredopoliar.