Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.9.)

štvrtok, 13. september 2012 14:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Výkonný riaditeľ Arsenalu VIvan Gazidis prezradil, že vedenie mužstva pripravuje pre trénera Arséneho Wengera novú viacročnú zmluvu. Viac informácií tu.

ARSENAL:
Komplikovanú situáciu ohľadom novej zmluvy Thea Walcotta s Arsenalom Londýn chce cez zimu vyriešiť Juventus Turín, ktorý by rád krídelníka Gunners získal do svojho tímu. Trhová hodnota Walcotta sa odhaduje na 19 miliónov eur.

MANHESTER CITY:
Podľa portálu goal.com je Real Madrid za 200 miliónov eur pripravený predať Cristiana Ronalda, ak sa mu nepodarí do zimného prestupového obdobia vyriešiť nezhody s portugalskou hviezdou. Túto sumu by bol ochotný zrejme zaplatiť len jeden klub na svete – Manchester City. Vzhľadom na predchádzajúce správy a šialenú prestupovú sumu ostane táto informácia s najväčšou pravdepodobnosťou len špekuláciou.

LIVERPOOL:
Dlhoročná španielska reprezentačná dvojka a opora FC Liverpool Pepe Reina poprel prostredníctvom svojho agenta špekulácie, podľa ktorých by chcel opustiť Anfield Road. Vraj taktiež nie sú pravdivé informácie o tom, že The Reds chcú kúpiť zo Swansea Michela Vorma.

LIVERPOOL:
Kormidelník The Reds Brendan Rodgers plánuje mužstvo posilniť aj počas zimy. Najnovšie si vyhliadol obrancu Udinese Danila, 28-ročného stopéra, ktorého hodnota sa odhaduje na 6 miliónov libier. Danilo by mal zvýšiť konkurenciu na stopérskom poste, kde sú Škrtel, Agger a Carragher.

TOTTENHAM:
Hugo Lloris sa po reprezentačnej prestávke vrátil do Tottenhamu, kde po prestupe z Lyonu nemá u trénera André Villasa-Boasa na ružiach ustlané. Boas totiž plánuje do bránky stavať naďalej veterána Brada Friedela. Lloris povedal, že si z toho ťažkú hlavu nerobí a do Londýna prichádza s cieľom vybudovať si dobré meno v Premier League.

WEST HAM UNITED:
Vedenie West Hamu by rado angažovalo obrancu Antonyho Vandena Borreho, ktorý je voľným hráčom a tak môže podpísať zmluvu aj po ukončení letného prestupového obdobia.  24-ročný pravý obranca naposledy pôsobil v Genku, predtým hral za Portsmouth a skúsenosti má aj zo Serie A, kde hájil farby Janova.