Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)

piatok, 14. september 2012 14:14 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED:Zranenie Van Persieho z kvalifikačného reprezentačného zápasu proti Maďarsku napokon bolo vážne a už zajtra bude môcť nastúpiť za Manchester United v stretnutí s Wiganom.

MANCHESTER UNITED:
Brankár Red Devils Anders Lindegaard sa nechal počuť, že podľa jeho názoru je pre klub dobré, keď mužstvo nemá jasnú brankársku jednotku. Lindegaard sa momentálne strieda medzi tyčami United so Španielom De Geom.

ARSENAL:
Včerajšie informácie o plánovanom predĺžení zmluvy Arsenalu s francúzskym lodivodom Arsénem Wengerom sa potvrdili. Prekvapujúco je však na vážkach práve Wenger, ktorý médiám prezradil, že podpis nového kontraktu zatiaľ nerieši a necháva si na rozhodnutie čas.

ARSENAL:
Arséne Wenger poprel špekulácie, podľa ktorých chcú Gunners priviesť z čínskeho klubu Šanghaj Shenhua Didiera Drogbu. Wenger zároveň dodal, že podľa jeho názoru Drogba nie je momentálne ani na predaj.

MANCHESTER CITY:
Nedávno medializované fámy  o tom, že cez zimu prestúpi útočník Čiernej Hory Stevan Jovetić z Fiorentiny do Manchestru City boli zrejme len špekuláciami. Vedenie talianskeho klubu totiž informovalo, že medzi klubmi neexistuje vôbec žiadna dohoda, hoci je známe, že City Jovetica naozaj chcú získať.

MANCHESTER CITY
: Vedenie Manchestru City sa cez zimu pokúsi získať do svojho tímu viacero hráčov z Barcelony. Ide najmä o talentovaných mladíkov na čele s Cristianom Tellom či Gerrardom Deulofeuaom.

TOTTENHAM:
Nemecký reprezentačný útočník Miroslav Klose priznal, že v lete mal na stole ponuku z Tottenhamu Hotspur, ktorú však odmietol a uprednostnil zotrvanie v Laziu Rim.

STOKE CITY: Michael Owen, ktorý ako voľný hráč podpísal pred pár dňami zmluvu so Stoke City priznal, že sa mal k odchodu z Manchestru United rozhodnúť už skôr. Viac informácií tu.

LIVERPOOL:
Informácie, podľa ktorých majiteľ Liverpoolu John Henry plánoval predať klub MLB Boston Red Sox, aby mohol výraznejšie financovať FC Liverpool, neboli založené na pravde.   

QUEENS PARK RANGERS
: Anton Ferdinand podľa všetkého v sobotu pred úvodným výkopom zápasu QPR-Chelsea nepodá pre známe okolnosti súvisiace s údajnými rasistickými urážkami ruku Johnovi Terrymu.