Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.)

sobota, 15. september 2012 13:51 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Marketingové oddelenie Manchestru City na svojom youtube kanáli zverejnilo vizualizáciu novej obrovskej futbalovej akadémie Citizens, ktorá by mala byť otvorená už o 2 roky. Video si pozrite tu >>>

MANCHESTER CITY & CHELSEA:
V hľadáčiku Roberta Mancinihosa ocitol 21-ročný portugalský útočník Nelson Oliveira, ktorý momentálne hosťuje v Deportive La Coruňa. Oliveira je kmeňovým hráčom Benficy Lisabon. Tá zaňho bude údajne požadovať vyše 20 miliónov libier.  Záujem o služby talentovaného útočníka údajne prejavila aj Chelsea.

MANCHESTER CITY:
Nádeje Manchestru City na získanie Cristiana Ronalda sú opäť na bode mrazu. Tréner Realu Madrid José Mourinho sa totiž vyjadril, že portugalskú hviezdu Pusinky nepredajú za žiadnu cenu.

MANCHESTER UNITED:
Darren Fletcher sa vracia na súpisku Manchestru United a možno už dnes nastúpi proti Wiganu! S touto vynikajúcou správou prišiel tréner Red Devils Alex Ferguson, ktorý mohol s radosťou oznámiť, že Fletcherove vážne zdravotné problémy s onemocnením črevnej sliznice sú našťastie zažehnané. Fletcher pre tieto problémy chýbal United 11 mesiacov a dokonca mu hrozil koniec kariéry.

MANCHESTER UNITED:
Wanyne Rooney sa možno vráti do zostavy Červených Diablov skôr ako sa očakávalo. Podľa najnovších správ už začal individuálne trénovať. Rooneyho škaredo poranené stehno, ktoré mu roztrhol kopačkou protihráč v 2. kole Premier League sa totiž nečakane rýchlo lieči. Pôvodne mal anglický reprezentant chýbať mužstvu dva mesiace.

ARSENAL
: Do brány Arsenalu sa vracia poľský brankár Wojciech Szczesny, ktorý si doliečil zranené rebro.

NEWCASTLE:
Strakám bude v nasledujúcich troch kolách chýbať brankárska opora Tim Krul, ktorý si z reprezentačného zrazu Holandska doviezol poranený lakeť.

FULHAM:
Vedenie Fulhamu sa rozhodlo poistiť si služby 32-ročného obrancu Aarona Hughesa. Ten bude podľa nových podmienok hráčom klubu minimálne do konca sezóny 2013/2014.

EVERTON:
Everton zvažuje angažovanie Thomasa Hitzlspergera, ktorý naposledy pôsobil v drese nemeckého Wolfsburu. 30-ročný záložník, ktorý pôsobil v minulosti aj v Aston Ville, je momentálne voľným hráčom.