Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)

utorok, 18. september 2012 12:27 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Gareth Bale, ktorý je v posledných dvoch rokoch neustále v hľadáčiku popredných európskych klubov na čele s Realom Madrid a Barcelonou, potešil fanúšikov Spurs vyhlásením, že momentálne nemá žiadny dôvod na to, aby opustil White Hart Lane.

MANCHESTER CITY:
Avizované sa stalo skutočnosťou. Španielsky špílmacher David Silva včera poobede podpísal novú zmluvu s Manchestrom City, podľa ktorej bude hráčom City do konca sezóny 2016/2017. Silva si prilepší aj finančne a vďaka platu 200 tisíc libier týždenne bude jedným z najlepšie zarábajúcich futbalistov na svete.

MANCHESTER CITY & MANCHESTER UNITED & CHELSEA:
Po Manchestri United a Chelsea chce vstúpiť do boja o služby portugalského 21-ročného útočníka Nélsona Olivieru aj Manchester City. Oliveira momentálne hosťuje v Deportive La Coruňa, no je kmeňovým hráčom Benficy Lisabon, ktorá si ho údajne cení na vyše 20 miliónov eur.

EVERTON
: Slovenský brankár Ján Mucha, ktorý sa pred týždňom rozhodol dočasne ukončiť reprezentačnú kariéru, kým nebude opäť pravidelne chytať na klubovej úrovni, údajne zvažuje svoj odchod z Evertonu, v ktorom dlhodobo nedostáva priestor na chytanie.

EVERTON:
Po včerajšom zápase Evertonu s Newcastlom bol najsklamanejším mužom tréner liverpoolskeho klubu David Moyes, ktorý sa sťažoval na to, že hlavný rozhodca neuznal Evertonu dva regulárne góly a obral ich tak o body. Zápas skončil napokon 2-2.

ARSENAL:
Veľmi nešťastný vstup do sezóny ma za sebou poľský brankár Gunners Wojciech Szczesny, ktorý po tom ako sa vrátil do zostavy Gunners po doliečení zraneného rebra utrpel ďalšie zranenie. Tentokrát ide o členok, ktorý ho vyradí minimálne zo zápasu Ligy majstrov proti Montpellieru.

FULHAM
: Bulharský útočník Dimitar Berbatov, ktorý nedávno prestúpil do Fulhamu z Manchestru United, kde nedostával od Alexa Fergusona dostatok herných príležitosti, sa nechal počuť, že na to, aby hral dobre potrebuje jediné – dôveru od trénera, ktorá mu na Old Trafforde chýbala. Berbatov to aj potvrdil, keď cez víkend vystrieľal Fulhamu dvoma gólmi výhru nad West Bromwichom Albion.

ASTON VILLA:
Villans menia kapitána. Novým šéfom kabíny Aston Villy bude holandský obranca Ron Vlaar, ktorý v tejto funkcií vystriedal Darerena Benta. Zmenu kapitánskej pásky inicioval tréner Paul Lambert.

SOUTHAMPTON:
Nováčik Premier League zo Southamptonu zrejme už čoskoro podpíše zmluvu s brankárom Craigom Gordonom, ktorý je voľným hráčom po tom ako odišiel zo Sunderlandu. Southampton tak chce vyriešiť neblahú situáciu na pozícií brankára, keďže doterajšie výkony Davisa, ktorý inkasoval už 14 gólov, neboli veľmi presvedčivé.