Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.)

štvrtok, 20. september 2012 10:10 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Britské média špekulujú o tom, prečo nebol na súpiske Manchestru City v zápase Ligy majstrov proti Realu Madrid Mario Balotelli. Periodiká sa domnievajú, že dôvodom mohol byť ďalší spor medzi Robertom Mancinim a talianskym kanonierom.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini skritizoval Joea Harta za to, že po prehre s Realom Madrid kritizoval svojich spoluhráčov. Mancini sa domnieva, že Hart ako hráč nemá právo robiť takéto vyhlásenia.

NEWCASTLE:
Kormidelník Newcastlu Alan Pardew potvrdil, že prestupová klauzula, podľa ktorej je senegalský útočník Demba Ba na predaj ak zaňho niekto ponúkne 7 miliónov libier, stále platí. Reagoval tak na informácie, podľa ktorých je Ba v Newcastli nespokojný a plánuje odísť. 

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson priznal, že súčasný model, podľa ktorého strieda oboch brankárov Davida de Geu a Andersa Lindegaarda mu absolútne vyhovuje. Ferguson to odôvodňuje tým, že ani jeden z týchto mužov nie je ešte dostatočne skúsený na to, aby mohol robiť jednoznačnú jednotku Manchestru United.

MANCHESTER UNITED:
Skauti Manchestru United údajne poškuľujú po alžírskom reprezentantovi Sofianeovi Feghoulim, 22-ročnom krídelníkovi z Valencie, ktorého trhová hodnota sa odhaduje na 8 miliónov eur. Feghouli je aj bývalým reprezentantom Francúzska do 21 rokov.

ARSENAL
: Vedenie Arsenalu vraj oznámilo agentovi Andreja Aršavina, že so službami ruského reprezentanta už naďalej nepočíta. Očakáva sa tak, že Aršavin cez zimný prestupový termín definitívne opustí Emirates Stadium.

LIVERPOOL
: Vedenie Liverpoolu údajne nezvažuje ukončenie zmluvy s Jamiem Carragherom a stále ho chce mať vo svojom tíme a to napriek tomu, že 34-ročný Angličan  v tejto sezóne podobne ako v predchádzajúcom ročníku hráva len minimálne.

EVERTON:
Večne zranený Owen Hargreaves, ktorému pre zdravotné problémy ušla takmer celá doterajšia kariéra dúfa, že dostane šancu v Evertone, kde sa o jeho služby zaujíma David Moyes. Hargreaves mal patriť medzi najlepších záložníkov svojej generácie, no pre zdravotné problémy stihol v priebehu kariéry odohrať za Bayern Mníchov, Manchester United a Manchester City dokopy len 173 zápasov. Teraz je údajne fit a v Evertonu by mohol výrazne pomôcť.

EVERTON
: David Moyes sa musí dva týždne zaobísť bez služieb kanoniera Nikicu Jelavića, ktorý si poranil koleno. Situácia však vyzerala omnoho vážnejšie a preto sú 2 týždne potešiteľnou správou.  

WEST HAM
: 26-ročný krídelník v službách West Hamu Matta Jarvis vyhlásil, že sa chce dobrými výkonmi prepracovať až do anglickej reprezentácie. Za ňu odohral zatiaľ len jeden zápas, následne ho z hry vyradilo zranenie a teraz dúfa v skorý návrat do starej formy. 

SUNDERLAND
: Skúsený obranca Sunderlandu Titus Brambele vyjadril túžbu podpísať s klubom novú zmluvu. Súčasná mu konči už po tejto sezóne no on by veľmi nerád mužstvo Black Cats opúšťal.

ASTON VILLA: 
Paul Lambert pravdepodobne pošle obrancu Stephena Warnocka na hosťovanie do Boltonu.