Main Content

TIKET PRE TIPUJÚCICH: 2. kolo Tipsport Extraligy (21.9.)

piatok, 21. september 2012 11:17 | Autor: Martin Kollár

TIKET PRE TIPUJÚCICH: 2. kolo Tipsport Extraligy (21.9.)
TIKET PRE TIPUJÚCICH: 2. kolo Tipsport Extraligy (21.9.) | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto Adrian Danaj

Naša najvyššia súťaž sa pomaly rozbieha a aj dnes máme pre vás pripravené niektoré udalosti, ktoré by mohli byť na vašom tikete.



Trenčín - Martin, 17.30


Hoci Trenčania vyhrávali po prvej 20-minútovke v Nitre najtesnejším rozdielom 1:0, nakoniec odchádzali spod Zobora s dlhým nosom. Nitra ich v obrane trestala, a to hrala bez Stumpela. Dnes si budú musieť dať pozor na hru v obrane a v oslabení, ktorými posadili súpera z prvého kola na koňa. Dnes by sa proti svojím bývalým spoluhráčom mohol predstaviť aj Šišovský, ktorý je odchovanec Martina.

Martin si po nemastnom-neslanom domácom výkone, kedy prehral s nováčikom z Piešťan 0:3 napravil chuť proti mladíkom z 20-tky a pripísal si do tabuľky prvé 3 body za najtesnejšie víťazstvo 2:3. Dnes však bude proti ním stáť oveľa skúsenejší súper, ktorý im takto pred rokom nadelil výprask 7:0.

Náš tip na tiket
počet gólov 6+ (kurz v našej tipovacej lige1.67). Oba celky preferujú útočný hokej. Trenčania sa chcú rehabilitovať fanúšikom za utorkovú prehru, Martinčania si určite budú chcieť pripísať ďalšie tri body, no hlavne zlepšiť streleckú aktivitu. Súboj veľkých rivalov má vždy náboj nielen na ľade a preto by dnes diváci mohli vidieť minimálne 6 gólov.




Piešťany - Skalica, 18.00

Nováčik zažije svoju extraligovú premiéru už dnes. V jej drese na navyše predstaví posila zo zámoria – Tomáš Tatár. V kúpeľnom meste sa dnes očakáva plný dom, domáci navyše v Martine vyhrali hladko 3:0 a aj dnes ich budú diváci hnať do útoku.

Skaličania na čele so Žigom Pálffym však majú dostatok skúseností. Po neúspešnom prvom kole si včera pripísali na konto 3 body za výhru proti 20-tke. V nohách tak majú zápas, čo by mohlo vyhovovať domácim. Brankár Trenčan nezažil najlepšie premiéru v drese „trdelníkov“.

Náš tip na tiket

počet gólov 6+ (kurz v našej tipovacej lige1.62). Aj v tomto zápase by mohli diváci uvidieť viacej gólov než obvykle. Domáci podporovaní divákmi dajú do zápasu všetko, navyše majú zohraný tím, ktorý ukázala, že vie víťaziť aj v extralige. Skaličania majú skúsených strelcov ako Pálffy, Školiak či Višnovský. Preto by sme dnes radili tipovať na tento zápas góly.



Žilina - Zvolen, 17.00


Vlci majú po prvom kole na konte 1 bod za prehru po predĺžení. Hoci prehrávali už 0:2, vzchopili sa a vydolovali aspoň bod. Čo však môže trénera Spišiaka mrzieť je to, že nedisciplinovanosť jeho hráčov rozhodla o osude stretnutia. Dnes sa im to môže kruto vypomstiť, hráči spod Pustého hradu ukázali na čele s Juríkom, že presilovky majú nacvičené a že ich vedia nekompromisne potrestať. V Košiciach však podali vynikajúci výkon, podporený spoľahlivým brankárom Šimkom a aj preto budú v dnešnom zápase miernym favoritom.

Náš tip na tiket
výhra Zvolena (kurz v našej tipovacej lige2,25) – Zvolen v prvom kole prekvapil, no treba priznať, že hral veľmi takticky a počkal si na chyby vicemajstra. Preto je aj pre nás miernym favoritom. Podkonický s Juríkom budú aj dnes najväčším nebezpečenstvom pre defenzívu „vlkov“. Ak podajú disciplinovaný výkon aj dnes mali by si do tabuľky pripísať víťazstvo.