Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.)

sobota, 22. september 2012 14:01 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ak sa špekulácie o nezhodách medzi Sergiom Ramosom a trénerom Realu Madrid José Mourinhom potvrdia, radi by to využili v Chelsea, kde by španielskeho 26-ročného stopéra veľmi radi kúpili.

CHELSEA:
V dnešnom zápase Chelsea so Stoke (začiatok 16.00) bude The Blues chýbať Daniel Sturridge, ktorý má naďalej problémy so stehenným svalom a dátum jeho návratu na trávnik je stále otázny.

CHELSEA
: Vedenie The Blues by chcelo v najbližších dňoch začať rokovať o novej zmluve s klubovou ikonou Frankom Lampardom, ktorý sa nedávno vyjadril, že by rád na Stamford Bridge ukončil kariéru. Súčasná zmluva platí anglickému stredopoliarovi len do konca budúcej sezóny a ak by sa s Chelsea do konca tohto ročníka nedohodol na jej predĺžení, zrejme by bol na predaj.

MANCHESTER UNITED
: Alex Ferguson bude môcť podľa najnovších informácií počítať so službami Ashleyho Younga najskôr o dva týždne. 27-ročný anglický rýchlik laboruje so zraneným kolenom.

MANCHESTER UNITED:
Včerajšie medializované informácie o tom, že Wayne Rooney v nedeľu zasiahne do zápasu „Červených Diablov” s Liverpoolom napokon neboli založené na pravde. Najnovšie správy hovoria o tom, že Rooney toto stretnutie pre zranenie stehna ešte nestihne.

LIVERPOOL
: Po tom ako si The Reds poistili na ďalšie obdobie služby Martina Škrtela plánujú to iste zrealizovať aj s jeho stopérskou dvojičkou Danielom Aggerom, ktorému pripravujú nový kontrakt. Agger sa nechal počuť, že by zotrvanie v Liverpoole uvítal.

LIVERPOOL
: The Reds by v prípade, že sa Arsenal nedohodne s Theom Walcottom na novej zmluve, radi kúpili anglického reprezentanta na Anfield Road.

LIVERPOOL & MANCHESTER CITY & ARSENAL:
Na menoslov záujemcov o služby útočníka Athletic Bilbao Fernanda Llorenteho sa po Juventuse Turín a FC Liveprool zaradili aj Arsenal a Manchester City.

MANCHESTER CITY:
Hoci sa cez leto intenzívne špekulovalo o tom, že Edin Džeko odíde z Etihad Stadium (pričom tieto fámy svojimi vyhláseniami podporoval nepriamo aj samotný reprezentant Bosny a Hercegoviny), momentálne to vyzerá tak, že Džeko je kľúčovou postavou ofenzívy anglického majstra. Podľa Patricka Vieiru, ktorý je funkcionárom Citizens, je Džeko preto momentálne nepredajný.

QUEENS PARK RANGERS:
Hlavu v smútku ma pred zápasom s Tottenhamom tréner QPR Mark Hughes. Ten musí vyriešiť problém so zostavením obrannej formácie, keďže zranených má hneď troch obrancov zo základu – Antona Ferdinanda, Fábia a Armanda Traorého.
SWANSEA: Waleský klub plánuje ponúknuť novú zmluvu svojmu brankárovi Michelovi Vormovi, podľa ktorej by mal byť hráčom Swansea až do konca sezóny 2015/2016.