Main Content

TIKET PRE TIPUJÚCICH: 3. kolo Tipsport Extraligy (23.9.)

nedeľa, 23. september 2012 10:50 | Autor: Martin Kollár

TIKET PRE TIPUJÚCICH: 3. kolo Tipsport Extraligy (23.9.)
TIKET PRE TIPUJÚCICH: 3. kolo Tipsport Extraligy (23.9.) | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto Adrian Danaj

Naša najvyššia súťaž sa pomaly rozbieha a aj dnes máme pre vás pripravené niektoré udalosti, ktoré by mohli byť na vašom tikete.



Košice - Piešťany, 17.00


Košičania si po nevydarenom úvodnom kole napravili chuť vo východniarskom derby, keď zdolali domáci Poprad 2:1. Podtatrancov načal ich odchovanec Svitana, ktorý tak už strelil svoj tretí gól za Košice. Vicemajster si tak aj s prispením šťastia pripísal do tabuľky prvé 3 body.  Dnes sa predstaví proti nováčikovi z Piešťan, ktorý ešte neokúsil trpkosť prehry. Šláger kola?

ŠHK si v extralige počína doposiaľ nad očakávania. S prehľadom vyhral v Martine a v piatok si to odniesla Skalica, ktorej strelil gól aj posila zámoria – Tomáš Tatár. Defenzíva nováčika pracuje na 100%, no dnes ju preverí jeden z ašpirantov na titul. Sebavedomí Piešťanci si však veria. Odnesú si body aj zo Steel arény?

Náš tip na tiket
Počet gólov 0-5 - kurz v našej tipovacej lige 1.80. Košice sa v novej sezóne stále hľadajú a preto ich strelecká efektivita odpovedá obmene kádra. Nováčik určite nepríde do Košíc bezhlavo útočiť a preto sa zameria na pozornú defenzívnu prácu, s ktorou môže sláviť úspech.



Zvolen - Poprad, 17.00

Zvolen aj v druhom zápase vonku neprehral a zo Žiliny si odniesol 2 body. Hoci mali hokejisti HKM aj potrebné šťastie, boli domácim minimálne vyrovnaným súperom. Dnes sa predstavia na domácom štadióne, kde budú chcieť potvrdiť 5 bodov, ktoré doviezli od súperov.
Popradčania búšili do Košičanov, no vytrápili sa na koncovke a samozrejme na skvelom Hylákovi. Dnes sa predstavia vo Zvolene, s ktorým vždy odohrajú vyrovnanú  partiu. Presadí sa nová posila z Česka Roman  Tomas aj dnes? 

Náš tip na tiket
výhra Zvolena – kurz v našej tipovacej lige – 1.98. Zvolen sa v 3.kole prvý krát predstaví pred domácim publikom a určite bude chcieť dokázať, že 5 bodov nedonieslo zvonku náhodou. Brankár Šimko chytá dobre, Jurík má na svojom konte už 4 góly, diváci budú šiestym hráčom HKM. Zvolen neprehrá podľa nás ani do tretice.



Skalica - Trenčín, 17.00


Skaličania majú za sebou jeden z najhorších štartov do súťaže, v troch zápasoch inkasovali už 16 gólov. Ako farma Slovana sa od nich očakáva oveľa viac. Veľa bude záležať od toho, či nastúpi ikona HK Pálffy. „Trdelníci“ sa potrebujú chytiť. Ideálnu šancu majú proti Trenčínu, ktorý ešte nebodoval. Dukla sa doma vytrápila s mladým Martinom a hoci prehrávala 0:2 a stihla to v druhej tretine otočiť, nedokázala bodovať. Dnes sa jedno mužstvo konečne chytí.

Náš tip na tiket

Počet gólov – 6+ - kurz v našej tipovacej lige 1.71. Obe mužstvá preferujú útočný hokej, a aj keď nezačali najlepšie určite to budú chcieť v tomto zápase prekonať. Na Záhorí zvykne padať množstvo gólov a obe defenzívy momentálne nefungujú na 100%. Preto by si dnes diváci mohli prísť na svoje.