Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.9.)

pondelok, 24. september 2012 12:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Po včerajšom zápase Liverpoolu s Manchestrom United (1:2) bol azda najsmutnejším mužom kormidelník domácich Brendan Rodgers, ktorý sa nechal počuť, že hoci jeho mužstvo bolo na trávniku lepšie, prehralo, lebo nemalo pod kontrolou výkon rozhodcu Marka Halseyho. Ten vylúčil domáceho hráča Jonja Shelveyho a podobný zákrok hosťujúceho Evansa prehliadol. Okrem toho odpískal Manchestru penaltu, ktorá bola podľa Rodgersa posúdená nesprávne, nakoľko Johnson podľa jeho názoru urobil čistý defenzívny zákrok. Video s gólmi zo zápasu nájdete tu >>>

LIVERPOOL:
Po prehre s Manchestrom United je Liverpool po piatich kolách na zostupovej 18-tej pozícií len so ziskom dvoch bodov. Ide vôbec o najhorší vstup do sezóny klubu z Anfield Road za posledných 101 rokov. 

LIVERPOOL:
Veľmi netrpezlivo čakajú fanúšikovia Liverpoolu na výsledky vyšetrenia dánskeho stopéra Daniela Aggera, ktorý odišiel zo zápasu s Manchestrom United predčasne z trávnika po tom ako si poranil koleno. Špekuluje sa o tom, že by mohol mať pretrhnuté kolenné väzy, čo by znamenalo zrejme Aggerov koniec v tejto sezóne.

NEPREHLIADNITE ANI DNEŠNÉ NOVINKY Z PRIMERA DIVISON >>>

LIVERPOOL:
Jonjo Shelvey, ktorý sa nechal vylúčiť vo včerajšom nervóznom zápase Liverpoolu s Manchestrom United (1:2), sa po vychladnutí nervov ospravedlnil fanúšikom The Reds za vylúčenie a svoje ospravedlnenie smeroval aj trénerovi Manchestru United Alexovi Fergusonovi, na ktorého pri odchode z trávnika poriadne nakričal. Video ako Shelvey vynadal Fergusonovi nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED: Skauti Red Devils pozorne sledujú výkony 19-ročného dánskeho útočníka Viktora Fishera, ktorý momentálne pôsobí v Ajaxe Amsterdam.

MANCHESTER UNITED:
Tréner Manchestru United Alex Ferguson nebol napriek výhre Red Devils na Anfield Road spokojný. Ferguson vyhlásil, že jeho hráči hrali veľmi zle a že Liverpool bol určite lepším mužstvom na ihrisku. Manchester však zvíťazil podľa Fergusona najmä vďaka väčším skúsenostiam.

CHELSEA
: Avizované správy o blížiacom sa podpise zmluvy Ashleyho Colea s Chelsea podporil aj kormidelník The Blues Roberto Di Matteo, ktorý povedal, že dúfa v skoré uzavretie pripravovaného kontraktu.

CHELSEA: S nečakanou správou prišiel včera večer stopér Chelsea a dlhoročná opora anglickej reprezentácie John Terry. 31-ročný stopér oznámil, že ukončuje svoju reprezentačnú kariéru.

MANCHESTER CITY:
20-ročný švédsky talentovaný útočník John Guidetti by mal v najbližšom čase podpísať novú zmluvu s Manchestrom City a to napriek tomu, že súčasný kontrakt mu končí až po budúcej sezóne. City si ho však chcú poistiť čo najskôr.

TOTTENAHAM:
Vedenie Spurs by rado získalo do svojho tímu generálneho manažéra AS Rím Franka Baldiniho. Ten však podľa najnovších informácií ponuku Spurs odmietne, keďže chce zostať vo vedení AS Rím, kde má rozrobenú prácu.

NEWCASTLE:
Podľa trénera Strák Alana Pardewa sú vzťahy medzi nim a senegalským útočníkom Demba Ba opäť v absolútnom poriadku a Demba Ba neuvažuje o odchode z tímu. Tieto slová potvrdzuje fakt, že robustný útočník nastúpil včera proti Norwichu od začiatku zápasu a už v 20.minúte skóroval. Napokon z toho bol gól víťazný.

FULHAM:
Je možné, že Fulham podpíše zmluvu s voľným hráčom Nigelom Reo-Cokerom, nakoľko Martin Jol priznáva, že má momentálne k dispozícií málo záložníkov.