Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 4. kola Tipsport Extraligy + TIKET (25.9.)

utorok, 25. september 2012 11:27 | Autor: Martin Kollár

PRE TIPUJÚCICH: Preview 4. kola Tipsport Extraligy + TIKET (25.9.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 4. kola Tipsport Extraligy + TIKET (25.9.) | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto Adrian Danaj

Naša najvyššia súťaž sa pomaly rozbieha a aj dnes máme pre vás pripravené niektoré udalosti, ktoré by mohli byť na vašom tikete.



Nitra - Martin, 17.00

Nitrania sú zatiaľ príjemným prekvapením doterajších zápasov Tipsport extraligy. Bez straty body a navyše už aj s Jozefom Stumpelom kraľujú našej najvyššej súťaži. V poslednom domácom zápase zaujala výkonom posila z Bystrice Jokila, ktorý si svojou hrou oprávnene zaslúžil miesto v prvom útoku. Už dnes čaká na hráčov spod Zobora mladý tím z Turca, ktorému sa nedarí podľa predstáv, najmä na domácom štadióne. Martinčania vonku ešte neprehrali, možno práve na štadiónoch súperov sa im hrá lepšie, sú pod menším tlakom. Nitra však bude dnes jasným favoritom, diváci sa opäť začínajú vracať na „zimák“. Súčasný tréner družiny z Turca Pukalovič však pôsobil v Nitre, vymyslí niečo na svojich bývalých zverencov?


Náš tip na tiket
výhra Nitry - kurz v našej tipovacej lige 1.50. Líder extraligy podáva výborné výkony, predstaví sa pred domácim publikom, ktoré ich v súbojoch s Martinom povzbudzuje viac ako inokedy. Očakáva sa slušná návšteva, ktorá bude pre HKM ďalším hráčom naviac. Toto derby bude mať favorita v podobe domácich. Pre odvážnejších by sme poradili výhru Nitry s hendikepom (kurz okolo 2.00).



Žilina - Poprad, 17.00


Žilinčania podávajú sympatické výkony, no to na body nestačí. Doposiaľ sa prezentujú defenzívnou hrou, pričom nedostávajú veľa gólov, no ani ich moc nedajú. Naposledy nastúpili bez viacerých opôr, dnes by mal mať tréner Spišiak už ľahšiu situáciu. Žilinčania ešte nevyhrali, dnes sa proti nim postaví súper spod Tatier, ktorý vyhral iba v prvom kole. Odvtedy sa kamzici trápia najmä v koncovke. Jediným strelcom v posledných dvoch zápasoch bol Roman Tomas. Dnes by to mohol byť teda zápas o jednom góle, ktorý môže rozhodnúť. 


Náš tip na tiket
počet gólov 0-5 – kurz v našej tipovacej lige 1.88. Žilina potrebuje vyhrať, no svoj defenzívny štýl určite nebude meniť. Pozorná defenzíva bude aj tento krát prvoradá. Na druhej strane strelecky trápiaci sa Podtatranci, ktorý strelili za posledné dva zápasy rovnaký počet gólov. V zápase by mali vyniknúť najmä brankári, pričom každý jeden gól v sieti môže rozhodnúť.



Piešťany – Zvolen, 17.00

Piešťanci patrili do nedele a stále patria medzi čiernych koňov súťaže. Košice ich „len“ vrátili späť do reality. Piešťanci „nenastúpili“ na druhú tretinu, ktorú prehrali hrozivo 6:0. Trénera Klementa môže tešiť len hra v početnej prevahe, v ktorej dali 4 góly. Dnes proti nim nebude stáť o nič ľahší súper. Zvolenčania ešte neprehrali, darí sa Juríkovi i Podkonickému. Naposledy si bojovným výkonom vydreli body s Popradom. Brankár Šimko je oporou, keď podržal svoj tím v oslabeniach. Vrátia sa dnes Piešťanci na víťaznú vlnu a dajú pocítiť Zvolenčanom chuť prehry?

Náš tip na tiket
Neprehra Piešťan - kurz v našej tipovacej lige 1.41 - Piešťany napriek nedeľňajšiemu výprasku s Košicami na nás pôsobia naďalej v dobrom svetle a veríme, že dnes doma so Zvolenom o všetky body neprídu. Na tiket dopĺňame aj tip na to, že zápas skončí domácou výhrou alebo remízou s kurzom 1,41 v našej tipovacej lige.