Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.)

streda, 26. september 2012 13:15 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Najnovšie informácie britských médií hovoria o tom, že Ashley Cole odmietol ponuku Chelsea na ročné predĺženie súčasného kontraktu. Cole totiž chce podpísať viacročnú zmluvu.

CHELSEA:
Eden Hazard sa priznal, že keby Tottenham minulú sezónu neprišiel na úkrok Chelsea o miestenku do Ligy majstrov (Tottenham skončil štvrtý, no Chelsea ako víťaz Ligy majstrov jeho pozíciu zabrala) momentálne by neobliekal dres The Blues, ale Kohútov z White Hart Lane.

CHESLEA:
Vedenie Chelsea plánuje podľa najnovších špekulácií v zime ponúknuť Atléticu Madrid za kolumbijského kanoniera Radamela Falcaa až 45 miliónov libier. 

ARSENAL:
Arséne Wenger plánuje dať v dnešnom pohárovom zápase proti Coventry City ďalšiu šancu Andrejovi Aršavinovi, ktorý doteraz hral v tejto sezóne len 15 minút  a to hneď v prvom kole Premier League proti Sunderlandu. Hoci sa cez leto špekulovalo, že Aršavin z Emirates Stadium odíde, nestalo sa tak, a ruský reprezentant teraz usiluje o to, aby opätovne presvedčil Wengera o svojich kvalitách. Francúzsky tréner sa nechal počuť, že jeho výkony na tréningoch pozorne sleduje a uvedomuje si, že Aršavin robí všetko na “200 percent”. Momentálne však dopláca na veľkú konkurenciu v zostave.

ARSENAL:
Jack Wilshere, ktorý vynechal vyše 14 mesiacov pre komplikované zranenie, by mohol po prvýkrát nastúpiť do zápasu už budúci pondelok, keď ho chce Arséne Wenger otestovať v zápase rezerv proti West Bromwichu Albion.

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY & LIVERPOOL & ARSENAL:
Až štvorica anglických popredných tímov prejavila záujem o služby Igora Denisova, ktorý sa ocitol v Zenite Petrohrad v nemilosti vedenia klubu, po tom ako kritizoval vysoký plat nových posíl Witsela a Hulka. Momentálne je Denisov preradený len do B-tímu a je možné, že bude na predaj.

MANCHESTER UNITED:
Stred obrany Manchestru United zasiahla “už tradične” ďalšia rana. Najväčšia defenzívna opora tímu Nemanja Vidić, ktorý vynechal vyše polovicu minulej sezóny, opäť smeruje na marodku, nakoľko mu vyšetrenie kolena odhalilo zranenie menisku, ktorý bude musieť ísť pod skalpel. Podľa odhadov doktorov bude Vidić chýbať Alexovi Fergusonovi okolo dvoch mesiacov.

MANCHESTER UNITED:
Zdravotné problémy má najnovšie aj Antonio Valencia, ktorý sa na tréningu objavil so špeciálnou ortézou na pravej nohe. Vážnosť jeho zranenia zatiaľ nie je známa.

MANCHESTER UNITED:
Podľa francúzskeho krajného obrancu Patricea Evrtu je momentálne mužstvo Červených Diablov tak nabité, že žiadny hráč tímu nemá isté miesto v základnej zostave. Samotný Evrta po príchode Buttnera pociťuje, že jeho pozícia  nie je taká neotrasiteľná ako v minulosti.

MANCHESTER UNITED:
V dnešnom ligovom pohári proti Newcastlu by sa mal na súpiske Manchestru United objaviť už aj Wayne Rooney, ktorý možno na pár minút aj zasiahne aj do zápasu. Jeho ostrý štart sa však skôr očakáva v sobotu v lige proti Tottenhamu.

NEWCASTLE:
Senegalský útočník Demba Ba, ktorý bol v posledných týždňoch spomínaný najmä v súvislosti s jeho možným odchodom z Newcastlu, vyhlásil, že je v tejto sezóne v ešte lepšej forme, ako v minulom ročníku.