Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.9.)

štvrtok, 27. september 2012 13:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arséne Wenger priznal, že možno naozaj splní želanie The Walcotta a bude ho nasadzovať pravidelne na hrot útoku (Walcott si túto pozíciu vyžaduje aj v súvislosti s podpisom novej zmluvy). Wenger sa nechal počuť, že včera bol Walcott v ligovom pohári na hrote útoku proti Coventry City (6-1)  doslova úžasný, čo potvrdzujú aj jeho dva góly.

ARSENAL:
Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger potvrdil, že Jack Wilshere, ktorý pauzoval pre komplikované zranenie až 14 mesiacov, zasiahne v pondelok do zápasu rezervných tímov proti West Bromwichu Albion. Ak bude po tomto zápase v poriadku očakáva sa jeho skorý štart za A-tím.

MANCHESTER UNITED
: 22-ročný nádejný holandský stredopoliar Kevin Strootman chce cez zimu opustiť PSV Eindhoven. Jeho rozhodnutie nenechalo chladnými skautov Manchestru United, ktorý sa oňho okamžite začali zaujímať. Trhová hodnota Strootmana sa odhaduje na 9 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson má údajne dilemu čo spraviť s Wayneom Rooneym, ktorý sa vrátil do zostavy Manchestru United, po tom ako si doliečil zranený stehenný sval. Ferguson totiž zrejme bude musieť pre jeho návrat rozbiť dobre fungujúcu dvojicu Van Perise – Kagawa.

MANCHESTER CITY
: Vedenie Citizens uvažuje o tom, že pošle na hosťovanie nórskeho 21-ročného záložníka Abdisalama Ibrahima, ktorý sa doposiaľ nedokázal v nabitom tíme Citizens presadiť. Ibrahima by radi videli vo Wigane, Southamptone, Readingu aj Norwichi.

LIVERPOOL
: Nuri Sahin vyjadril túžbu čo najskôr sa vrátiť do základnej zostavy tureckej reprezentácie. Chce tak docieliť kvalitnými výkonmi za Liverpool, v ktorom sa pomaly ale isto udomácňuje, čo je vidieť aj na jeho zlepšujúcich sa výkonoch.

CHELSEA:
Mladá letná akvizícia londýnskej Chelsea, Marko Marin, vyhlásil, že The Blues môžu v tejto sezóne vyhrať Premier League aj Ligu majstrov.

SWANSEA:
Skúsený 33-ročný stopér Garry Monk vyjadril túžbu opustiť Swansea City, nakoľko doteraz nedostal v novej sezóne od trénera ani na minútu priestoru na trávnikoch Premier League.

ASTON VILLA:
Ďalšie vrásky na čele urobilo Paulovi Lambertovi zranenie ofenzívneho stredopoliara Stephena Irelanda, ktorý si zlomil zápästie a Villans bude chýbať až niekoľko týždňov.