Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9.)

štvrtok, 27. september 2012 15:39 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.9.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.



BARCELONA:Včera sme vás informovali o tom, že podľa denníka AS je prestup Neymara do Barcelony hotovou záležitosťou a mladý supertalent príde na Nou Camp v roku 2014 za 58 miliónov eur. Dnes sa však k tejto správe vyjadril sám Neymar, ktorý prezradil, že nevie o žiadnom konkrétnom záujme Barcelony. Táto informácia tak bola pravdepodobne len ďalšou z rady novinárskych kačíc.

BARCELONA:
Niekdajší  tréner Pepa Guardiolu, Carlo Mazzone, sa dnes v rozhovore pre denník AS vyjadril, že má s Pepom naplánované stretnutie, ktoré by mohlo súvisieť s jeho záujmom viesť Inter alebo AC Miláno.

REAL MADRID: Real Madrid včera večer odohral zápas o trofej Santiaga Bernabeua proti chilskému tímu Milionaros. Biely balet rozdrvil Chilanov vysoko 8:0. Svojim výkonom upútal najmä Brazílčan Kaká, ktorý strelil 3 góly.

REAL MADRID: Vedenie Realu Madrid dnes oznámilo, že hráči Pusiniek budú na sebe nosiť dresy značky Adidas minimálne do roku 2020. Nová zmluva s nemeckou firmou by mala celkovo vyniesť Realu 514 miliónov eur, čo je o 7% viac ako kampaň predchádzajúca.

REAL MADRID:
Ak sa podarí Galatasarayu Istanbul postúpiť do Ligy majstrov budúce leto plánujú kúpiť z Realu Madrid bývalého najlepšieho futbalistu planéty Kaká za 30 miliónov eur.

ESPANYOL BARCELONA: Za Espanyol bude môcť v zápase proti Atléticu Madrid nastúpiť aj doposiaľ zranený Sergio Tereja. Tereja mal problémy s lýtkom, no vyzerá to tak, že je už fit.

SEVILLA: Piaty ročník benefičného zápasu Champions for Africa mal včera na štadióne Ramóna Sanchéza Pizjuána magickú atmosféru. Po siedmich úspešných rokoch sa so Sevillou včera rozlúčil útočník Frederic Kanoute. Ten na svoju rozlúčku prilákal 33 tisíc divákov a nechýbali ani slzy dojatia.