Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.9.)

piatok, 28. september 2012 12:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: David Silva v rozhovore pre Cope Radio prezradil, že v zmluve nemá žiadnu klauzulu, ktorá by mu povoľovala prestup do Realu Madrid alebo Barcelony, v prípade, že by mali oňho tieto tímy záujem. 

MANCHESTER CITY:
V hľadáčiku Manchestru City sa ocitol 23-ročný marocký záložník Abdelaziz Barrada zo španielskeho klubu Getafe. Informoval o tom agent tohto mladého stredopoliara, ktorého cena sa odhaduje na 6 miliónov eur, Jesus Masas.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini odkazuje kritikom hry nových posíl Manchestru City, aby boli trpezliví, pretože noví hráči potrebujú ešte nejaký čas, aby sa zžili s novým herným štýlom.

MANCHESTER CITY:
Kolo Toure sa nechal počuť, že Manchester City musí výrazne zlepšiť svoju defenzívnu hru, ak chce uspieť v Lige majstrov a opäť pomýšľať nad triumfom v Premier League.

MANCHESTER CITY:
Zlú formu Citizens priznáva aj režisér hry bledomodrých David Silva, ktorý pred pár dňami podpísal s City novú zmluvu, podľa ktorej zarába viac ako najväčšie futbalové hviezdy Messi a Ronaldo.  ,,Je pravda, že nehráme dobrý futbal .Musíme sa zlepšiť, musíme hrať tak ako minulý rok, kedy sme začali sezónu veľmi dobre.”

CHELSEA:
Až štyri zápasy sa bude musieť Roberto Di Matteo zaobísť bez Johna Terryho, ktorý včera dostal od anglickej futbalovej federácie FA stopku na toto obdobie za rasistické urážky na adresu Antona Ferdinanda z Queens Park Rangers.

CHELSEA:
Na tvrdý štvorzápasový dištanc pre Johna Terryho reagoval aj tréner Real Madrid José Mourinho, ktorý Terryho kedysi viedol ako kormidelník Chelsea a odkázal všetkým, že Terry nie je žiadny rasista.

ARSENAL:
Lukas Podolski sa snaží krotiť vášne fanúšikov Gunners a odkazuje im, že špekulácie o tom, či má Arsenal v tejto sezóne na ligový titul sú zatiaľ predčasné aj napriek tomu, že Gunners vstúpili do sezóny veľmi dobre. Podolski vraví, že situácia v boji o titul bude jasnejšia až po prvých 20 kolách.

NEWCASTLE:
Vedenie Newcastle je očividne veľmi spokojné so službami trénera Alena Pardewa, čo mu dalo jasne najavo novou netradične dlhou zmluvou. Pardew sa totiž včera upísal Strakám až do roku 2020! 51-ročný tréner, ktorý v minulej sezóne získal ocenenie tréner sezóny v Premier League, pôsobí v Newcastli od roku 2010.

QUEENS PARK RANGERS:
Blackburn sa včera dohodol s Queens Park Rangers na odstupnom za kanadského útočníka Juniora Hoiletta, ktorý cez leto odišiel do QPR. Jeho nový zamestnávateľ musí zaplatiť druholigovému Blackburnu 3 milióny libier.

STOKE CITY:
Kormidelník Stoke City Tony Pulis navrhuje, aby FA začala trestať hráčov za simulovanie. S týmto návrhom prišiel po tom, ako bol rozčarovaný zo simulovania hráčov Chelsea vo víkendovom zápasu proti Stoke.