Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.9.)

sobota, 29. september 2012 13:10 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Červení Diabli sa údajne začali intenzívne zaujímať o služby čílskeho záložníka Artura Vidala. 25-ročný stredopoliar Juventusu Turín by vyšiel pokladňu United podľa odhadov na 20 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Avizované zranenie členku Antonia Valenciu sa potvrdilo a ekvádorský záložník určite nepomôže Red Devils v dnešnom zápase proti Tottenhamu.

MANCHESTER UNITED:
Zaujímavý súboj sa rozpútal medzi manažmentom Manchestru United a Realu Madrid o služby 16-ročného mladíka Alena Halilovića. Ide o chorvátskeho záložníka, ktorý skautom mimoriadne pripomína jeho krajana Luku Modrića.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Manchestru Untied bude musieť zrejme zabudnúť na angažovanie stopéra Kyriakosa Papadopoulosa, ktorého chcelo získať zo Shalke 04. Grécky obranca sa totiž rozhodol predĺžiť zmluvu s nemeckým klubom do konca sezóny 2015/2016.

LIVERPOOL
: Vedenie The Reds by rado v najbližšej dobe predĺžilo zmluvu s 18-ročným supertalentom Susom, ktorý sa už v tomto mladom veku dokázal prebojovať do prvého tímu Liverpoolu. Španielskemu záložníkovi, ktorému sa predpovedá hviezdna kariéra, končí kontrakt na Anfield Road už po tejto sezóne.

MANCHESTER CITY:
Kolo Toure, ktorý dlhodobo nedostáva dostatok príležitosti od Roberta Manciniho priznal, že cez leto mohol zvoliť jednoduchšiu cestu a opustiť Etihad Stadum. V Turecku mu vraj ponúkali výborne podmienky, no on sa rozhodol zostať, pretože chce všetkých presvedčiť, že patrí medzi najlepších obrancov na svete.

CHELSEA:
V dnešnom zápase Chelsea s Arsenalom (začiatok už o 13.45) nebude chýbať ani John Terry, ktorý dostal od FA stopku na štyri zápasy za rasistické urážky na adresu Antona Ferdinanda z QPR. Di Matteo ho môže napriek tomu na dnešný šláger nominovať, nakoľko Chelsea má ešte dva týždne na to, aby sa voči verdiktu FA odvolala.

ARSENAL:
V hľadáčiku skautov Gunners sa ocitol len 14-ročný talentovaný futbalista Mirza Mustafić z Bosny a Hercegoviny, ktorý momentálne hráva vo Francúzsku.

FULHAM:
Fulham bude musieť dnes zvládnuť zápas proti majstrovskému Manchestru City bez svojej najväčšej ofenzívnej zbrane v podobe Dimitara Berbatova. Bulharský útočník má totiž zdravotné problémy.

FULHAM:
Vedenie Fulhamu potvrdilo, že sa v zime opäť pokúsi zabojovať o  19-ročného útočníka Chrisa Davida z holandského Twente. Fulham ho chcel kúpiť už cez leto, no Twente ponuku anglického klubu odmietlo a to napriek tomu, že o prestup do Premier League stál samotný mladík.