Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.9.)

nedeľa, 30. september 2012 11:44 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.9.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Záujem o stredopoliara Juventusu Turín Artura Vidala prejavil už aj samotný Alex Ferguson. Anglické média informujú, že čílskeho záložníka by United radi získali na Old Trafford už cez túto zimu. Háčik je v tom, že Juventus za svoju oporu požaduje 40 miliónov libier, čo je čiastka, n ktorú by vedenie Červených Diablov určite nepristúpilo.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson sa domnieva, že Rio Ferdinan už nemá dôvod viac chcieť reprezentovať Anglicko, hoci mu má stále čo ponúknuť. Kormidelník United si zároveň myslí, že pokiaľ chce pokračovať v kariére na Old Trafforde mal by sa sústrediť výhradne na klub a už viac nereprezentovať.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson priznal, že podľa jeho názoru nebol Nemanja Vidić v úvode sezóny úplne zdravotne v poriadku a to sa podpísalo na jeho ďalšom zranení kolena. Vidič vynechal väčšinu minulej sezóny a Ferguson si myslí, že svoj návrat uponáhľal, pretože si myslel, že zdravotné problémy zmiznú samotné. Vidić bude teraz chýbať tímu odhadom okolo 2 mesiacov.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini vyjadril spokojnosť s výkonom svojich hráčov proti Fulhamu (2:1). Zároveň však kritizoval výkon rozhodcu, ktorý odpískal voči Citizens penaltu, ktorá podľa Manciniho nebola.

ARSENAL
: Po včerajšej domácej prehre Arsenalu s Chelsea (1:2) bol kormidelník Gunners Arséne Wenger veľmi nespokojný. Kritiku si zlizla najmä domáca obrana, ktorej podľa Wengera chýba skutočná autorita.

ARSENAL:
V dohľadnej dobe by sa mal do zostavy Gunners vrátiť Bakari Sagna, ktorý sa zotavuje zo zlomeniny nohy. Sagna už začal trénovať so spoluhráčmi.

NEWCASTLE:
Alan Pardew priznal, že bol šokovaný, keď mu vedenie Newcastlu ukázalo novú navrhovanú zmluvu, ktorá znela na 8 rokov. Pardew ju následne s radosťou podpísal.

LIVERPOOL:
Po zápase  Norwichu s Liverpoolom (2-5) bol azda najšťastnejším mužom kormidelník The Reds Brenan Rodgers. Ten chválil strelca hetriku Luisa Suáreza, no najmä celý tím. Podľa Rodgersa hralo jeho mužstvo fantasticky a zdôraznil, že z toho nie je prekvapený, keďže Liverpool hral výborne aj v predchádzajúcich dueloch, no dobrým výkonom chýbali výsledky.

CHELSEA
: Podľa Roberta Di Mattea bol John Terry jednou z kľúčových postáv tímu pri výhre The Blues na pôde Arsenalu (1:2). Terry, ktorý pred pár dňami oznámil ukončenie reprezentačnej kariéry, podľa talianskeho trénera dokázal, že má obrovské vodcovské kvality a Di Matteo je preto veľmi rád, že sa ho rozhodol do zápasu postaviť napriek tomu, že mu FA cez týždeň vymerala štvorzápasový dištanc (Terry mohol hrať, lebo Chelsea má ešte čas na odvolanie voči tomuto verdiktu).