Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.10.)

utorok, 2. október 2012 13:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Jack Wilshere, ktorý chýbal Gunners pre zranenie dlhých 14 mesiacov, odohral včera prvých 62 minút za rezervný tím Arsenalu Londýn. Wilshere sa cítil po zápase dobre a preto Wenger verí, že ho čoskoro zaradí na súpisku prvého tímu.

ARSENAL:
V médiach sa objavili ďalšie informácie o tom, že skauti Arsenalu Londýn poškuľujú po 21-ročném Aleksandarovi Dragovićovi zo švajčiarskeho FC Bazilej. Trhová hodnota 21-ročného rakúskeho stopéra sa odhaduje na 5 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson bráni svojho zverenca Naniho, na ktorého adresu sa strhla veľká kritika za filmovanie po tom ako rozhodca ochotne odpískal penaltu po Naniho páde v pokutovom území v zápase proti Tottenhamu. Podľa Fergusona Portugalčan nie je a nikdy ani nebol typom hráča, ktorý by svoje pády prikrášľoval.

MANCHESTER UNITED:
V dnešnom zápase Červených Diablov na pôde Klužu v rámci Ligy majstrov bude môcť Alex Ferguson počítať aj s Evansom, ktorého zranenie zo zápasu s Tottenhamom napokon nebolo vážne.

NEWCASTLE
: Alan Pardew sa bude musieť v najbližších zápasoch proti Bordeaux a Manchestru United zaobísť bez služieb 26-ročného obrancu Stevena Taylora, ktorý má problémy s lýtkom.

SWANSEA CITY
: Kapitán Swansea City Ashley Williams priznal, že v posledných zápasoch hral so sebazaprením, pretože má problémy s členkom. 28-ročný stopér urobil toto vyhlásenie po tom ako bol kritizovaný za chyby, po ktorých Swansea v predchádzajúcich kolách inkasovala.

QUEENS PARK RANGERS:
Po tom ako sa vedeniu QPR podarilo získať koncom leta do brány Júlia Césara bol na vedľajšiu koľaj odstavený Robert Green, ktorý
teraz plánuje svoj odchod z londýnskeho klubu. Greenov zimný predaj nevylúčil ani kormidelník QPR Mark Hughes.

SUNDERLAND:
Black Cats by mali v najbližších dňoch podpísať zmluvu s 29-ročným škótskym útočníkom  Jamesom McFaddenom, ktorý je momentálne voľným hráčom. Rodák z Glasgowu naposledy pôsobil v Evertone, za ktorý v minulej sezóne odohral 7 zápasov. McDFadddenovi sa darí najmä v reprezentácií, za ktorú skóroval 15-krát v 48 zápasoch.