Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.)

piatok, 5. október 2012 12:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & MANCHESTER UNITED: Famózny brankársky výkon Joea Harta proti Dortmundu neostal nepovšimnutý ani u hráčov konkurenčných klubov. Wanye Rooney, ktorý je Hartov spoluhráč z reprezentácie, napísal na svojom účte na Twitteri, že Hart je podľa neho najlepším brankárom na svete.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini si vyhliadol brankársku dvojku pre Joea Harta v talianskom Janove. Zaujali ho výkony len 19-ročného Mattiu Perina, ktorého sa možno City cez zimu pokúsia získať.

MANCHESTER CITY:
Návrat do zostavy hlási Micah Richards, ktorý si úspešne doliečuje zranený členok. Robustný pravý obranca Citizens, ktorý v tejto sezóne ešte nestihol odohrať ani jeden zápas,  sa už pripravuje na tréningoch so svojimi spoluhráčmi.

MANCHESTER UNITED:
Manchester United by údajne rád kúpil bližšie nešpecifikovaného hviezdneho hráča z Realu Madrid, na bližšie informácie však sú internetové stránky britských plátkov skúpe. Uvádzajú však, že okrem peňazí by United za tohto hráča ponúkli aj mexického útočníka Javiera Hernandeza, ktorý má problém presadiť sa v útoku v silnej konkurencií Van Persieho, Rooneyho a Wellbecka.

TOP SPRÁVY DŇA Z PRIMERA DIVISION NÁJDETE TU >>>

MANCHESTER UNITED:
Skauti Červených Diablov pozorne sledujú výkony mladíka Thomasa Incea, ktorý momentálne pôsobí v Blackpoole. Na Britských Ostrovoch sa špekuluje, že syn bývalého stredopoliara United Paula Incea, by mohol na Old Trafford zavítať už túto zimu.

MANCHESTER UNITED:
Roy Hodgson oznámil nomináciu Anglicka na najbližšie kvalifikačné zápasy, no v jeho výbere podľa očakávaní chýba Rio Ferdinand, ktorý bol spojovaný s návratom do tímu Albionu po tom ako sa John Terry rozhodol ukončiť reprezentačnú kariéru. Zdá sa tak, že Hodgson už o služby tohto skúseného stopéra nemá žiadny záujem.

SUNDERLAND
: Už v najbližších dňoch by sa mala uzavrieť zmluva medzi Jamesom McFaddenom a Sunderlandom. Skúsený Škót, ktorý naposledy pôsobil v Evertone, je momentálne voľným hráčom.

WEST BROMWICH:
V sobotňajšom zápase WBA proti QPR sa bude musieť zaobísť Steve Clarke bez služieb Chrisa Brunta (stehenný sval) a Billyho Jonesa (koleno).

INÉ:
Honor najlepšieho hráča novej verzie futbalovej hry FIFA (FIFA 13) získal obranca Liverpoolu José Enrique, ktorý uspel napríklad v konkurencií Joea Harta, Smallinga, či Jonesa. Video plus viac informácií tu >>>